WeTu Analytics

Jao Camp

Plaats: In het hart van de Okavango, luxe Jao ligt tussen de eilanden omzoomd door rivierbossen en uitgestrekte uiterwaarden met vruchtbare wilde dieren. Het kamp (herbouwd in 2019) biedt een fris en eigentijds design, op dezelfde pittoreske locatie. Het gevoel van avontuur dat Jao altijd heeft gewaardeerd, gaat verder in de steeds veranderende sculpturale en architecturale taal en voegt een element van verrassing en vreugde toe. Het spel bekijken bij Jao is prachtig. Enorme kuddes rode lechwe kunnen worden gezien, gevolgd door hun primaire roofdier - trots van de leeuw.

Accommodatie: Jao heeft vijf luxe suites en twee ultra-luxe villa's, elk individueel handgemaakt en met een open ontwerp, vintage-stijl inrichting en een sala voor siestas in de namiddag. Een romantisch sterrenbed is een seizoensgebonden optie als het waterniveau dit toelaat. Een uitgebreid hoofdgedeelte van twee verdiepingen omvat ook een dompelbad, een bibliotheek, een fitnessruimte en een boma om onder de sterren te dineren, aangevuld met een uitstekende wijnkelder. De spa biedt een breed scala aan massagetherapie├źn.

Doel: Jao is een plek die is gewijd aan het behoud van de Okavango Delta en zijn unieke ecosysteem - de wateren en het droge land, en de planten, vogels en wilde dieren die het thuis noemen.

Unieke verkooppunten

Luxe, verfijnde camping met individueel ontworpen suites
In het midden van archetypische Okavango uiterwaarden met toegang tot Hunda Island in het droge seizoen
De beste spa-ervaring in de Delta

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Jao Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen