WeTu Analytics

21 Nettleton

5 Bedroom Villa (non-exclusive use)

Inclusief alle suites met uitzondering van de Steinway Suite.

Het huis is beschikbaar op een exclusieve basis voor gebruik om absolute privacy te garanderen. Wanneer het huis wordt gereserveerd op basis van exclusief gebruik zijn alle insluitsels van toepassing. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. De 5 slaapkamers zijn inclusief de Leeuw's Head Room, King Room, Emperor Suite, Queen Suite en Presidential Penthouse.

We bieden plaats aan maximaal 10 volwassenen met nog eens twee kinderen onder de 12 jaar. De kinderen kunnen worden ondergebracht op opklapbedden in het Penthouse.
Volledig hotel personeel compliment.

Toon meer
Toon minder

6 Bedroom Exclusive Use (exclusive use)

Het huis is beschikbaar op basis van exclusief gebruik om absolute privacy te garanderen. Wanneer het huis wordt gereserveerd op basis van exclusief gebruik zijn alle insluitsels van toepassing. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. De zes slaapkamers zijn inclusief Presidential Penthouse, Emperor Suite, King Suite, Queen Suite, Lions Head Suite en de Steinway Suite.

Exclusief gebruik van de faciliteiten van het huis, zoals het zwembad, de sauna, het stoombad, de lounges en de terrassen.
Volledig hotel personeel compliment.
We bieden plaats aan maximaal 12 volwassenen met een extra 4 kinderen onder de 12 jaar.
De kinderen kunnen worden ondergebracht op opklapbedden in de Penthouse en Steinway Suite.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

21 Nettleton

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen