WeTu Analytics

21 Nettleton

Lions Head Room

Een levendige, warme en intieme ruimte, met een modern en antiek ensemble met uitzicht op Lion's Head Nature Reserve. De suite bevindt zich op een verdieping van de grote tuin en beschikt over een zijdelings uitzicht op zee vanuit de badkamer, maar geen terras of balkon.

De suite beschikt over een kingsize bed en een eigen badkamer met een douche boven het bad.

Toon meer
Toon minder

King Room

Een moderne en elegant ingerichte suite, compleet met prachtige kunst en antiek meubilair met uitzicht op de oceaan en 12 apostelen. Deze ruime suite beschikt over een supergroot kingsize bed (of twee eenpersoonsbedden) en een prachtig open badgedeelte met een bad en een inloopdouche. Een eigen lounge en bar worden gedeeld met de Queen Suite.

Toon meer
Toon minder

Emperor Suite

Een ruime, verfijnde en klassieke suite. De kamer beschikt over een kingsize bed en een eigen badkamer met wastafel van zijn en haar, een aparte kleedkamer, loungeruimte en een groot privéterras met sensationeel uitzicht op de bergen en de oceaan. De suite is ontworpen met een extra opklapbed dat ideaal is voor kinderen of een familie om te delen. Het extra bed is netjes weggestopt als het niet in gebruik is, wat een zeer open en elegante ruimte biedt om te ontspannen.

Toon meer
Toon minder

Queen Suite

Een romantische suite met een charmante en verleidelijke inrichting en een eigen badkamer in de slaapkamer. De suite beschikt over een kingsize bed, een aparte eigen badkamer met inloopdouche, een bureau en een ruim terras met een ononderbroken 180 graden uitzicht op de oceaan en 12 apostelen. Een eigen lounge en bar worden gedeeld met de King suite.

Toon meer
Toon minder

Steinway Suite

(1 Kamer)

Deze goed ingerichte, uitgestrekte en luxe suite biedt een prachtig oneindig uitzicht op de oceaan en 12 apostelen. De suite beschikt over een kingsize bed en uitzicht op de tuinen vanuit de grote slaapkamer, een ruime eigen badkamer die is gecentreerd rond een groot bad, een gezellige open haard, een Steinway vleugel, een eigen bibliotheek en een ruime lounge, evenals een groot privéterras met uitzicht op het prachtige landschap.

Toon meer
Toon minder

Presidential Penthouse

De penthouse suite verzekert een belichaming van privacy met een commando over het hele herenhuis op de bovenste verdieping. Dit weelderige en prachtige penthouse biedt 360 graden uitzicht op de oceaan en de bergen en beschikt over een kingsize bed, twee badkamers, een eetgedeelte binnen en balkon, een salon met open haard, een aparte lounge en een ligbed ontspanningsruimte, een uitgebreide bar op de kamer en een exclusieve snackbar.

Voor de ultieme luxueuze verblijfervaring is het penthouse een sensationele factor in een eigen competitie.
.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

21 Nettleton

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen