WeTu Analytics

TSWALU Tarkuni

Game drives

Met een gegarandeerd privévoertuig en begeleidingsteam toegewezen aan elke boeking, zijn de dagen op het reservaat volledig uw eigen en ontvouwen zich in uw eigen tempo. Waarnemingen van cheetah, Kalahari zwartmanen leeuw, woestijnzwarte neushoorn en andere zeldzame en bedreigde soorten zijn hier vaak een hoogtepunt. Tswalu is ook een van de beste plaatsen in Zuid-Afrika om ongrijpbare soorten te fotograferen, zoals aardvark, pangolin, vleermuisoorvos, bruine hyena en aardwolf.

Toon meer
Toon minder

Bush walks

Begeleide struikwandelingen worden aangemoedigd bij Tswwalu. We willen dat mensen nog dichter bij het land komen. Om de unieke vegetatie aan te raken (en meer te weten te komen over de buitengewone eigenschappen van sommige planten). Om nesten en holen te inspecteren. Om het kleinste insect te onderzoeken.

Een ochtend kan beginnen door naar een stokstaartkolonie te lopen en te kijken hoe deze boeiende zoogdieren zich opwarmen in de zon voordat ze weggaan om te foerageren.

Nachtwandelingen zijn nu ook mogelijk en bieden de kans op uitzonderlijke waarnemingen zoals aardvark, aardwolf, stekelvarken of bruine hyena op nog dichterbij afstand.

Toon meer
Toon minder

Horseback riding

Een andere spannende game viewing optie bij Tswwalu is een paard safari.

Paardsafari's bieden gasten de mogelijkheid om de duinen en savannes te verkennen op onze goed geschoolde en goed gemanierde paarden, die geschikt zijn voor alle leeftijden en alle niveaus van ervaring.

Er is geen betere manier om dicht bij de natuur en de wilde dieren te komen. Op een paardensafari in Tswulu word je deel van het landschap en veel van de dieren reageren anders op je aanwezigheid. Niemand die dit soort nabijheid met wilde dieren ervaart, vergeet het ooit.

Onze ruitergidsen zijn goed opgeleid in de Kalahari ecologie, en leiden je op een echte safari waar je langs antilope, buffels, zebra en giraffe kunt rijden, of ze van een afstand kunt bekijken zonder te zien.

Kinderen zijn welkom op safari's te paard. Zowel trail- als Engelse zadels zijn beschikbaar en alle benodigde apparatuur wordt geleverd, in elke denkbare grootte.

Toon meer
Toon minder

Junior Ranger's Programme

Kinderen zijn welkom in Twalu en het reservaat is goed uitgerust om voor hen te zorgen. Tswwalu gelooft dat ook zij deel kunnen uitmaken van de conserveringsvisie.

De jongeren zullen kennismaken met het Junior Ranger programma en krijgen een rugzak met gidsen en hulpmiddelen om hen te helpen meer te weten te komen over de Kalahari. Tijdens hun verblijf zullen ze hun eigen pijl en boog maken voor boogschieten, leren sporen identificeren en het spel te voet volgen.

Tussen spelwandelingen en ritten zijn er activiteiten in The Motse speciaal ontworpen om de kinderen te bezetten terwijl mama en papa ontspannen. De stallen van Twalu zullen een speciaal “ponykamp” creëren voor elk kind dat zijn passie voor paarden deelt. Er is geen malaria in dit deel van de Kalahari en het zwembad is een grote attractie. Ze kunnen met de rangers chatten, cupcakes versieren en zelfs hun eigen bush diner koken in de speciale kinderboma. Een apart kindermenu is geschikt voor hun individuele smaak.

Babysitters kunnen worden geregeld voor jongere kinderen als ouders tijd alleen willen.

Toon meer
Toon minder

Tswalu Spa

Tswwalu's Spa is een combinatie van sensuele ruimtes die combineren tot een van de meest ongewone spa-ervaringen in Afrika.

Ontworpen om de natuurlijke schoonheid van de Kalahari te verbeteren en te profiteren van het uitstekende klimaat, het buitengedeelte bevindt zich in een inheemse spatuin waar de gasten af en toe antilopen kunnen grazen en worden gesust in een diepe staat van ontspanning door het geluid van vogels.

De overdekte spa is een natuurlijke uitbreiding van de aarde, geïnspireerd door de natuur en de pracht van de Kalahari, met natuurlijke afwerkingen en stoffen en eenvoudige ruimtes die samen een gevoel van rust en blote voeten elegantie creëren.

Gasten kunnen ook kiezen voor hun behandelingen in een outdoor tsala, waar een rustieke structuur een beschermt tegen de elementen en is gepositioneerd om een vogelperspectief te geven op de open graslanden van het reservaat tegen de achtergrond van de Korannaberg bergketen.

Tot de behandelingen van de Twalu Spa behoren exfoliatiebehandelingen met fijn rood Kalahari duinzand of woestijnminerale kristallen uit de natuurlijke minerale zoutpannen van de Kalahari, doordrenkt met verzachtende aromatische oliën op plantaardige basis. Authentieke kenmerkende massages worden uitgevoerd door lokale therapeuten.

Toon meer
Toon minder

Rock Art

Sluit je aan bij je gids en probeer de verborgen betekenissen in millennia-oude rotsgravures van dieren, vogels en abstracte vormen uit te puzzelen. Tegenwoordig weet niemand of ze zijn gemaakt als herinneringen, gebeden of kaarten, maar hun schoonheid en mysterie verdragen

Toon meer
Toon minder

The Malori sleep out

Kijken hoe duizenden sterren langzaam door een zwarte fluwelen hemel draaien terwijl je in slaap valt, maakt een nacht doorgebracht op ons Malori slaap-outdek een onvergetelijke ervaring. Geniet van een gloeiende Kalahari zonsondergang terwijl je eet, zie de wereld opnieuw als vogelgezang en het versterkende licht je wakker maakt bij zonsopgang.

Toon meer
Toon minder

The Naledi sleepout

Naledi, wat 'ster' betekent in de lokale taal Tswana, is Tswalu's back-to-nature sterrenbed ervaring in de Korannaberg bergen. Verheven boven een vallei met prachtig uitzicht, is Naledi voor de echte avonturier die in veiligheid en afzondering onder de schitterende sterrendeken van de zuidelijke Kalahari wil slapen. Een nacht doorbrengen in een sterrenbed, met niets tussen jou en de nachtelijke hemel, is steeds populairder geworden als reizigers op zoek zijn naar authentieke, ongefilterde ervaringen ondergedompeld in de natuur. Naledi is opzettelijk zeer eenvoudig gehouden om geen afbreuk te doen aan de privé en afgelegen ligging in de zuidelijke uithoeken van het reservaat. In de open lucht slapen, onder de sterren, is zo oud als de tijd.

Toon meer
Toon minder

Habituated meerkats

Sluit je aan bij een groep gewend stokstaartjes terwijl ze uit hun holen komen en zichzelf opwarmen in de rijzende zon of ontmoeten ze als ze aan het eind van de dag naar huis terugkeren en bruidegom spelen in de schemering.

Toon meer
Toon minder

The Tswalu Foundation - research

Tijd doorbrengen met een van de vele onderzoekers wiens studies worden ondersteund door de Tswalu Foundation biedt aanvullende inzichten in het fijn uitgebalanceerde Kalahari ecosysteem, en laat u de nieuwste conservatie op het werk zien.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

TSWALU Tarkuni

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen