WeTu Analytics

Buhoma Lodge

Buhoma Lodge ligt aan de poort van Bwindi Impenetrable Forest, en is een van de slechts twee lodges in het nationale park, en is de perfecte lodge bij uitstek wanneer u aan uw bucketlist Gorilla trekkingavontuur begint.

Bekend om zijn warme ontvangst en attente service, houden gasten van de huiselijke sfeer van deze op Afrika geïnspireerde lodge. De verhoogde centrale lounge, bar en eetzaal (waar heerlijke meergangenmaaltijden worden geserveerd), is gebouwd met duurzame materialen en biedt een gezellige plek voor gasten om tot rust te komen en biedt een prachtig ononderbroken uitzicht over het bos. De knetterende open haard voegt een mystieke sfeer toe aan koelere avonden.

De tien ruime, milieuvriendelijke houten chalets zijn rustig en gezellig en bieden een eigen ontsnapping. Val in slaap met de geluiden van het bos en word wakker met babbelende vogels en apen als de dag breekt. Geniet's ochtends van thee/koffie op uw eigen veranda met een prachtig uitzicht over het oerbos - wat is een betere manier om de dag te beginnen.

Met Buhoma op slechts een steenworp afstand van het startpunt van de trek, zijn gorilla's gespot voor een af en toe bezoek, terwijl de apengroep van onze inwoner L'Hoest bijna dagelijks de tuinen voor de lodge bezoekt, tot grote vreugde van onze gasten.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Buhoma Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen