WeTu Analytics

Buhoma Lodge

Mount Gorilla Trekking

Berggorilla's zijn wilde dieren en als zodanig kunnen waarnemingen niet worden gegarandeerd. Het bekijken van succes is echter meer dan 90%. Eenmaal gezien, mogen bezoekers een uur met de gorilla's. Overnachting in Bwindi is vereist de nacht voor het volgen vanwege uw vroege ochtend start. Omdat tracking soms een volledige dag kan duren, wordt een tweede overnachting ook sterk aanbevolen. In het ideale geval worden 2 tot 3 nachten voorgesteld om van deze regio te genieten.

Gorilla tracking timings en omstandigheden variëren enorm naarmate de gorilla's continu door het regenwoud bewegen. Het is goed om voorbereid te zijn en vergeet niet dat het weer kan veranderen met zeer weinig waarschuwing. Het terrein is vaak steil en door gebieden waar geen gemarkeerde paden zijn. Het kan zeer inspannend zijn — het kan slechts een paar uur duren, maar het kan ook voor een hele dag van maximaal 8 uur of meer wandelen in warme, hoge omstandigheden — wees hier alsjeblieft op voorbereid door zo fit mogelijk te zijn!

Toon meer
Toon minder

Buhoma Community Village Walk

Deze wandeling biedt de gasten de mogelijkheid om de lokale gemeenschap te ondersteunen terwijl u geniet van een bezoek aan verschillende interessante plaatsen terwijl u een wandelpad door het dorp volgt. Hoogtepunten zijn de traditionele genezer, bananenbrouwerij en Mukono Basisschool waar u kunt communiceren met de kinderen.

Toon meer
Toon minder

Bwindi Forest Walk

Dit kan worden gedaan met een Uganda Wildlife Authority gids om u in staat te stellen te wandelen langs de paden en te genieten van de flora en fauna van het bos. Een populaire keuze is de 3-4 uur durende wandeling naar de waterval. Verdwaal in de oude bossen van Bwindi met een ervaren gids bij de hand. Deze bossen bieden ook geweldige mogelijkheden om vogels te spotten.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Buhoma Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen