WeTu Analytics

Morukuru River House

Morukuru River House is gelegen aan de oevers van de rivier de Marico in een privé concessie in het malaria-vrije Madikwe Game reservaat dat is gelegen in de Noord-West Provincie van Zuid-Afrika. Madikwe beslaat meer dan 75000 hectare en biedt gasten een eersteklas safari en wilde dieren bestemming. Het reservaat ligt tussen de grens tussen Botswana en het gebied dat bekend is gemaakt door de Zuid-Afrikaanse schrijver Herman Charles Bosman genaamd Groot Marico.

Morukuru River House Family is volledig gecentreerd op gastervaring en verrukking hen. Gasten kunnen genieten van game drives, bush wandelingen (kinderen onder de 16 jaar zullen struikwandelingen maken in een omheind beveiligde omgeving), vissen, vogels spotten, leuke outdoor mini-avonturen voor junior gasten, romantische sterrenlogeerpartijen bij de dubbele verdieping vogelhut, creatieve maaltijdinstellingen en opties zoals bushontbijten, pizza-picnics, Diners bij kaarslicht en gedenkwaardige barbecues aan de oever van de rivier.

Morukuru River House is volledig voorzien van airconditioning en biedt ook de mogelijkheid tot plafondventilatoren, gasten kluizen, gratis Wi-Fi, satelliettelevisie, een kleine bibliotheek en een selectie van dvd's en cd's.

Dit exclusieve safarihuis is een echte familie-toevluchtsoord waardoor vrienden en families een onvergetelijke ontsnapping uit de realiteit kunnen maken. Morukuru River House biedt ook een overloopzwembad, een boma voor vreugdevuur feesten, wraparound decks met romantische hoekjes en een gezellig uitzicht op de rivier de Marico en een „al fresco” eettuin. De leefruimte bestaat uit een eetkamer, lounge, open haard met dubbel uitzicht en een warme uitnodigende „Chef-ruimte” (ook bekend als keuken) die te allen tijde open is voor de gasten voor hapjes en drankjes op hun gemak. Onze Morukuru Family chef-koks houden van interactie en het uitwisselen van magische tips met onze gasten die van alles culinair houden!

Een toegewijd team van 8-10, geleid door de ervaren gastheer en gids, zorgt ervoor dat elk aspect van uw verblijf op maat gemaakt is.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Morukuru River House

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen