WeTu Analytics

Morukuru River House

Game Drive

Spring op uw eigen voertuig op een tijdstip naar keuze en ga uit voor het ultieme safari-avontuur. Met uw persoonlijke ervaren gids en tracker voer de schoonheid van Madikwe thuis van de Big 5, Wild Dogs, 350 vogelsoorten en andere wonderen. Elke game drive is uitgerust met een verscheidenheid aan snacks en drankjes, dus kijk op de frisse ochtenden naar de zonsopgang terwijl je je vingers rond een warm drankje wikkelt en geniet van de natuur die je omringt. Voor de avond game drives kunt u genieten van de zonsondergang die de Afrikaanse hemel overspoelt en een schede van kleur en warmte onthult met een gin en tonic in de hand. Als enige gasten op het voertuig zijn game-drives afgestemd op uw voorkeuren.

Toon meer
Toon minder

Fishing Safaris

Ervaar de sensatie van het vangen van je eigen vis en zet hem dan weer vrij. De Marico rivier die door Morukuru loopt, is de grootste natuurlijke bron van water in de provincie, die een miljoen liter per dag pompt: de rivier is schoon en de visserij is goed, hoewel, zoals alle vissers weten, geduld vereist is! Soorten die je aan het einde van je lijn tegenkomt, zijn gele vis, meerval, brasem, paling, Papiermond, Three Spot Tilapia en Karper. Als u (of uw jongere gasten) nog nooit hun hand hebben geprobeerd om te vissen, staat uw ranger klaar om u te begeleiden.

Toon meer
Toon minder

Massage Treatements

Vrede, gesust in een diepe, alpha-staat door de gorgelende wateren van de Marico Rivier en de somnambulante oproepen van het vogelleven aan de rivier. Gasten kunnen toegeven aan totale verwennerij en ontspanning met een Morukuru Massage in de Sala Area, gebouwd als een behandelplek, met uitzicht op het water.

Alle zorgen en alledaagse zorgen smelten gewoon weg als de spanning er een verlaat, met rustgevende aromatherapie en drageroliën, in deze struikidylle. Hier, wat voor soort massage om jezelf te behandelen, kan echt de grootste zorg van de dag zijn.

De beste momenten in het leven zijn die wanneer we ons het meest verbonden voelen met het zelf in harmonie met de natuur en de wereld om ons heen. Morukuru zorgvuldig geselecteerd Africology als de productlijn gebruikt tijdens onze ontspannende Spa behandelingen. Africology gebruikt alleen biologische ingrediënten met hun producten vrij van giftige chemicaliën, waaronder gevaarlijke conserveermiddelen. Op een locatie naar keuze in uw persoonlijke villa, of het nu gaat om de sala met uitzicht op de rivier de Marico, het terras van uw kamer of bij het zwembad om te genieten van de geluiden van de natuur terwijl u ontspant met een behandeling naar keuze.

Toon meer
Toon minder

Sleep Out

De Morukuru schuilplaats ligt aan de rand van het water en wordt beschermd door een elektrische omheining. Voorzien van een spotlight is een logeerpartijtje bij de huid perfect voor de gedurfde om een nacht door te brengen in het wild. Voor een romantische avond met een partner of voor familieleden en vrienden is een magische ervaring van alleen gelaten in de uitgestrekte vlakte waar de wilde dieren vrij rondzwerven, in perfect comfort, maar omringd door de Afrikaanse wildernis is niet te missen. Voor degenen die minder durven is een avondstop bij de schuilplaats tijdens game drive een sublieme plek om omhoog te kijken naar de sprankelende nachtelijke hemel en sterrenblik.

Toon meer
Toon minder

Bush Walks

Door het reservaat te doorkruisen in een comfortabel safarivoertuig kan men duizenden kilometers afleggen op zoek naar opwindende game-waarnemingen, maar voor een ware smaak van Afrika gaat niets boven te voet in het midden van de wildernis. Op een struikwandeling ruik, zie en hoor je zoveel meer, en om van dichtbij en persoonlijk te komen met insecten en planten, met een ranger die hun overlevingstechnieken uitlegt, kan fascinerend zijn (zoals het vermogen van de Acacia robusta om een stinkend feromoon af te laten wanneer het een dier op zijn bladeren voelt grazen!).

Bush wandelingen in Madikwe zijn echter niet voor de zwakkeren - je bent te voet in een wildernis gebied waar roofdieren vrij rondlopen. U bent natuurlijk beschermd door de aanwezigheid van uw volledig bewapende boswachter en de bush-kennis van uw tracker, maar om veilig te zijn mogen kinderen onder de 16 jaar niet deelnemen aan struikwandelingen en voor mensen ouder dan 60 jaar is een dokterscertificaat van goede gezondheid nodig. Als alternatief kunt u genieten van een wandeling door de nabijgelegen door 100 hectare omheind gebied met algemene wild door het hele gezin onder voorbehoud van beschikbaarheid. Bush wandelingen zijn ook beperkt tot maximaal acht personen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Morukuru River House

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen