WeTu Analytics

More Quarters Hotel

Meer Quarters' collectie van verbouwde erfgoed herenhuizen en Redcliffe House bieden u alle buit van vijf sterren gastvrijheid en de privacy van individuele accommodaties. Met hun ingangen op een geplaveide laan die grenst aan het hoofdhotel, creëren ze het gevoel van een afgelegen wijk in de buitenwijk van Kaapstad, Gardens.

Elk van de 27 kamers van More Quarters is individueel ontworpen om gezinnen, koppels, huwelijksreizen en mensen die wat tijd voor zichzelf nemen, hun eigen woonruimte te geven. De look en feel van The Room is ondermaats gepolijst, met een retro rand, en u kunt altijd genieten van verse koffie en bloemen, fris linnen, luxe badproducten en alle gemakken die u nodig heeft.

Elk van onze 23 luxe kamers heeft een eigen karakter en uitstraling — niemand beter dan de vorige. Alle kamers beschikken over een ruime slaapkamer, een eigen badkamer, een tv-lounge en een handige kleine kitchenette. De vier Familiekamers (ook voor groepen vrienden) hebben elk een tweede slaapkamer met eigen badkamer. Als ze klaar zijn voor kinderen — met hun eigen voorzieningen, speelgoed en lekkernijen — kunnen ze zich in een mum van tijd vestigen!

Meer Quarte's Redcliffe Huis

De beste manier om een stad te ervaren? Leef zoals de lokale bevolking. Op enkele minuten van de stranden van Kaapstad, cafés, boetieks en galeries, vindt u geen betere plek om uzelf en uw familie, of een groep vrienden dan bij More Quarters' Redcliffe House. Het huis biedt u alle buit van vijf sterren gastvrijheid en de privacy van uw eigen stadstoevluchtsoord.

Dit exclusieve erfgoed huis, met vier slaapkamers met eigen badkamer, heeft veel ruimte voor iedereen en nodigt uit tot ontspanning. Het is gewoon de setting voor u om ligstoelen te nemen met uitzicht op de bergen of gezellig rond de open haard in de woonkamer, samen te koken in de keuken, of een vrije dag te nemen en een eigen chef-kok in te schakelen. De lange eettafel is zeker gastheer voor bijeenkomsten voor nog langere lunches.

Voorbij het hotel

Vanuit uw huis voor de vakantie, is het aan u om te beslissen hoeveel of weinig te doen... De Hotel Concierge is altijd beschikbaar om te helpen en More Quarters is een ideale uitvalsbasis om de stad, de omliggende stranden, bergen en wijngaarden te verkennen... En om terug te komen, waar u uw schoenen kunt uitschoppen en flop op De bank.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

More Quarters Hotel

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen