WeTu Analytics

More Quarters Hotel

Community Tour, With More Community Trust

Deze tour geeft een zeer persoonlijke en authentieke kijk in het leven in de townships.

De tour begint met een stop in de door McT ondersteunde Injongo Educare Crèche, Mfuleni waar gasten kunnen helpen om te maken of serveren de kinderen ontbijt, en lezen, spelen en hebben singalongs met hen. Dit wordt gevolgd door een korte wandeling langs de weg naar waar de crèche begon in het huis van inspirerende oprichter, Mavis Ngcongolo, die er zal zijn om de groep te begroeten.

Dan is het op naar de township Khayelitsha waar gasten de hele van Kaapstad kunnen zien vanaf Lookout Hill in het Tourism Centre, voordat u een rit door de straten, horen over de geschiedenis en de mensen als ze gaan.

De laatste stop van de tour is Langa (wat 'zon' betekent) en misschien wel de meest levendige en progressieve nederzetting van Kaapstad. Hier bezoeken gasten het Langa Heritage Museum in het gebouw The Old Pass Court, Guga Sthebe Arts & Culture Centre voor lokale empowerment, en Langa Quarter, waar het Ikhaya Le Langa project sociale ondernemerschap bevordert en een toeristische hotspot creëert.

— MCT-vertegenwoordiger: Kyle Visagie
— Vertrektijden: Na het ontbijt en de lunch — vergaderen bij de receptie van het hotel
— Reistijd: ±40 minuten (enkele reis)
— Duur van de tour: 3 tot 4 uur
— Aantal gasten: 2—7
— Kosten: ZAR1 500 per voertuig (2-4 gasten) | ZAR3 000 per voertuig (5-7 gasten)

Toon meer
Toon minder

Sunrise Private Celebratory Picnic

Als de zon aanbreekt op uw speciale dag, vier de gelegenheid met een zonsopgang picknick op Signal Hill. Romantisch, spannend, het past bij elk evenement, van een verjaardag tot jubileum, of een voorstel... Op het meest schilderachtige uitkijkpunt, zullen we de bubbels knallen en traktaties speciaal voor u leggen.

— Kosten: POA

Toon meer
Toon minder

In-Room Spa Therapies

Niets zet u in de vakantiefunctie en laadt uw batterijen op als een beetje verwennerij - en met onze spa op de kamer hoeft u niet uit uw badjas te veranderen. Lichaamsbehandelingen, gezichtsbehandelingen en mani-pedis dankzij vertrouwde therapeuten van Mobile Beauty brengen de ervaring naar je toe.

— Spa menu beschikbaar

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

More Quarters Hotel

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen