WeTu Analytics

More Quarters Hotel

More Quarters Neighbourhood Hotel - Uitstapje in de buurt van Vibey in Kaapstad

De kunstzinnige, eclectische sfeer van de wijk Kloof Street is doorgedrongen naar het More Quarters Neighbourhood Hotel.

De ruime luxe appartementen beschikken over levendige kleuren en een modern design, niet alleen samengesteld om uw zintuigen te prikkelen, maar ook om het comfort en de rust te bieden die u verdient.

De Tafelberg vormt het decor voor dit gezellige uitje in de buurt, en de beste attracties van Kaapstad liggen op korte loopafstand of met de auto. Deze stijlvolle collectie verbouwde historische herenhuizen in een afgelegen wijk ligt dicht genoeg bij de drukte van de stad en de actie, maar toch verwijderd genoeg om rustig te genieten van de zonsondergang op het terras.

De stranden, bergen en het stadsbeeld van Kaapstad zijn voor jou om te ontdekken, en we kunnen de beste tours en ervaringen regelen.

Meer Quarter's Residence

Deze residentie grenst aan het More Quarters Neighbourhood Hotel in de chique buitenwijk Gardens en is geschikt voor maximaal acht gasten met vier slaapkamers met eigen badkamer. Het heeft een volledig uitgeruste keuken, woonkamer en eetkamer, een buitenterras met uitzicht en een zwembad, en je hebt je eigen Residence butler en huishoudster. Dit erfgoedhuis voor exclusief gebruik is centraal gelegen en voldoet aan alle eisen voor familie en vrienden die op zoek zijn naar een plek om zich thuis te voelen tijdens hun verblijf in Kaapstad. Hoewel bijgewerkt met moderne accenten, net zo levendig als onze wijk Kloof Street, kunt u nog steeds de prachtige hardhouten vloeren en hoge plafonds van geperst staal bewonderen. Elke kamer biedt een uitzonderlijk uitzicht — op onze privétuin, de buurt of de iconische tafelvormige berg van de stad.

Buiten het hotel

Vanaf uw huis voor de vakantie bepaalt u zelf hoeveel of weinig u wilt doen... De hotelconciërge is altijd beschikbaar om u te helpen en More Quarters is een ideale uitvalsbasis om de stad, de omliggende stranden, bergen en wijnlanden te verkennen... En om naar terug te komen, waar u uw schoenen uit kunt trekken en op de bank kunt ploffen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

More Quarters Hotel

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen