WeTu Analytics

More Quarters Hotel

Community Tour, With More Community Foundation

Deze tour geeft een heel persoonlijke en authentieke kijk in het leven in de townships.

De tour begint met een tussenstop bij de door MORE Community Foundation ondersteunde Injongo Educare Crèche, Mfuleni, waar gasten kunnen helpen bij het maken of serveren van het ontbijt voor de kinderen, en kunnen lezen, honkballen en meezingen met hen. Dit wordt gevolgd door een korte wandeling naar de plek waar de crèche begon in het huis van de inspirerende oprichter, Mavis Ngcongolo, die er zal zijn om de groep te begroeten.

Daarna gaat het verder naar de gemeente Khayelitsha, waar gasten de hele grootste locatie van Kaapstad kunnen zien vanaf Lookout Hill in het Tourism Centre, voordat ze een rit door de straten maken en onderweg over de geschiedenis en de mensen horen.

De laatste stop van de tour is Langa (wat 'zon' betekent) en misschien wel de meest levendige en vooruitstrevende nederzetting van Kaapstad. Hier bezoeken gasten het Langa Heritage Museum in het Old Pass Court-gebouw, het Guga Sthebe Arts & Culture Centre voor lokale emancipatie en de wijk Langa, waar het Ikhaya Le Langa-project sociaal ondernemerschap bevordert en een toeristische hotspot creëert.

— Vertrektijden: Na het ontbijt en de lunch — afspreken bij de receptie van het hotel
— Reistijd: ±40 minuten (enkele reis)
— Duur van de tour: 3—4 uur
— Aantal gasten: 2—7
— Kosten: POA

Toon meer
Toon minder

Sunrise Private Celebratory Picnic

Als de zon aanbreekt op uw speciale dag, vier de gelegenheid met een zonsopgang picknick op Signal Hill. Romantisch, spannend, het past bij elk evenement, van een verjaardag tot jubileum, of een voorstel... Op het meest schilderachtige uitkijkpunt, zullen we de bubbels knallen en traktaties speciaal voor u leggen.

— Kosten: POA

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

More Quarters Hotel

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen