WeTu Analytics

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa's locatie is een van de mooiste in Mauritius (aan de voet van de berg Le Morne) waardoor dit resort veel meer gewenst is door veeleisende gasten. Bekijk het prachtige uitzicht op de oceaan vanaf de karakteristieke diepe veranda van Dinarobin, waardoor elke suite het gevoel krijgt van een privéwoning aan zee.

De openbare ruimtes bestaan uit uitgestrekte ruimtes onder rustieke rieten luifels. Reflecterende vijvers hebben het hoofdrestaurant omgetoverd tot een sprookjesland van fonkelende lichtjes waar tafels op eilandjes staan. Als u in de stemming bent voor Italiaanse gerechten, wacht u in het tweede restaurant echte Toscaanse lekkernijen. De nieuwste toevoeging aan Dinarobin's culinaire aanbod is Umami, een pan-Aziatisch restaurant dat geopend is voor het diner. De lunch wordt direct op het strand geserveerd, zodat u geen moment op het fluwelen zand hoeft te missen om van uw maaltijden te genieten.

Wie op zoek is naar een paradijselijke golfvakantie, moet niet verder kijken dan het reserveren van een Golf Junior suite in Dinarobin. Onbeperkte greenfees op de 18-holes kampioenschapscursus van Paradis en een gratis golfkar per spel zijn inbegrepen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen