WeTu Analytics

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

Junior Suites; Club Junior Suites; Club Junior Suites (Beachfront)

Junior suites zijn gebouwd in halve maan formaties en bevinden zich op een locatie in de schaduwrijke tropische tuinen met het strand en de zee daarachter. Een open slaapkamer en lounge leidt uit de grote eigen badkamer, met een gemeubileerd terras of balkon. Een totale oppervlakte van 65 vierkante meter zorgt voor ruime accommodatie. Het lidmaatschap van de elite Club at Dinarobin is inbegrepen voor Club suites en suites aan het strand bevinden zich op een benijdenswaardige locatie dicht bij de zee.

Toon meer
Toon minder

Club Senior Suites (Beachfront)

Deze luxe en ruime suites zijn 115 m ² groot en hebben een uitstekende ligging aan het strand. De slaapkamer is gescheiden van de elegant ingerichte lounge en de grote en-suite badkamer leidt uit de slaapkamer. Het gemeubileerde semi-privéterras of balkon maakt deze weelderige suite compleet. Gasten van Club Senior Suite kunnen ook genieten van de diensten van een toegewijde conciërge service en lidmaatschap van de elite Club in Dinarobin.

Toon meer
Toon minder

Family Suite

Twee onderling toonaangevende Junior Suites, elk met een eigen badkamer, vormen deze populaire accommodatie voor gezinnen. Deze suites bevinden zich op de begane grond aan de achterkant van de halve maan van de accommodatie. Er is ruimte in overvloed met de eenheid van in totaal 130 vierkante meter en speciale voorzieningen voor de jonge VIP's zijn onder meer een welkomstschotel, een verhoogd platform in de badkamer, mini-jurken en slippers en aangepast beddengoed, en nog veel meer.

Toon meer
Toon minder

Club Luxury Family Suite

De Club Luxury Familiesuite biedt 180 m ² ruimte, een Club Beachfront Senior Suite en een interleading Club Beachfront Junior Suite. Locatie ligt direct aan het strand. De Club Beachfront Senior suite bestaat uit een slaapkamer met een grote badkamer en suite, en een aparte lounge; de kinderen Club Beachfront Junior suite bestaat uit een slaapkamer met en-suite badkamer en speciale voorzieningen voor de jonge VIP's, zoals welkomstschotel, verhoogd platform in de badkamer, mini-jassen en slippers, evenals aangepast beddengoed en nog veel meer. Het lidmaatschap van de elite Club van Dinarobin is inbegrepen voor Club suites.

Toon meer
Toon minder

Villas

Met de hoogte van luxe accommodatie in Mauritius, de drie Dinarobin villa's bezetten het meest spectaculaire deel van het schiereiland tussen Paradis en Dinarobin resorts. Compleet met een eigen zwembad en allemaal op slechts enkele meters van het ongerepte strand, uitzicht zijn ongeëvenaard en faciliteiten, van wereldklasse.
Villa gasten kunnen dineren in een van de acht restaurants van wereldklasse op het schiereiland Le Morne of een chef-kok en ober service is ook beschikbaar voor privé diners in de villa. Zowel binnen als buiten zijn eetgelegenheden beschikbaar en het prieel en de buitenbar bieden de perfecte plek om overdag of's avonds te ontspannen. Elke villa krijgt fietsen toegewezen voor de volledige duur van het verblijf plus twee clubauto's voor vervoer rond het schiereiland.

Kijk uit naar het volgende:
Privé villa met vier slaapkamers direct naar het strand
Butlerservice dagelijks van 07u30 - 15u00 en 18u00 - 22u00
Chef-kok en ober service is beschikbaar voor de volledige duur van het verblijf tegen de geldende tarieven
Exclusief gebruik van twee vierpersoons clubauto's voor de duur van het verblijf
Een fiets per gast
Elegant ingerichte interieurs met een grote, volledig uitgeruste keuken
Een grote slaapkamer met en-suite badkamer (bad, douche, toilet, dubbele wastafels en inloopkast)
1 slaapkamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden met en-suite badkamer (douche, toilet en wastafel)
Een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed of 2 aparte bedden en een slaapkamer met 2 aparte bedden voor kinderen die een aangrenzende badkamer delen (douche, toilet en wastafel)
Elke slaapkamer is voorzien van een flatscreen televisie
Een ruime open woonkamer en eetkamer die uitkomt op een groot terras
De lounge is uitgerust met een LCD flatscreen-tv en Blue Ray DVD
Openlucht, buiten eetgelegenheden zijn beschikbaar op het terras
Ligstoelen bieden de perfecte locatie om uren weg te gaan naast het privé zwembad van de villa met jacuzzi (zwembad kan worden verwarmd indien gewenst)
Buitentuinhuisje met eetfaciliteiten en bar met barbecue en een buitendouche
Er is een speciale conciërgedienst beschikbaar voor alle reserveringen van het restaurant of de spa die gasten voorafgaand aan hun aankomst willen hebben bevestigd, of andere speciale regelingen die zij vóór het begin van hun vakantie willen treffen.
Volledig gebruik van alle faciliteiten en restaurants in Paradis en Dinarobin hotels plus lidmaatschap van de “Club at Dinarobin”.

Toon meer
Toon minder

Club Zen Suites (Adults' crescent); Club Zen Suites (Beachfront) (Aduts crescent)

Gasten die Club Zen Suites boeken kunnen genieten van bepaalde voordelen die beschikbaar zijn voor gasten van de volwassen halve maan, zoals een volwassen sfeer bij hun zwembad in halve maan zes, samen met service aan het zwembad en een exclusief gedeelte van het strand met een kiosk en gereserveerde ligstoelen, Wi-Fi, handdoeken en een gratis fles water bij aankomst op het strand elke dag, plus de diensten van een conciërge voor reserveringen van restaurants en spa. Bovendien kunt u drankjes bestellen uit de selectie van het Club-pakket bij de halve maan voor volwassenen.

Selecteer een Beachfront Club Zen Suite voor dichter bij het strand en de zee.

Toon meer
Toon minder

Club Senior Zen Suite (Beachfront) (Adults' crescent)

Deze luxe en ruime suites zijn 115 m ² groot en hebben een uitstekende ligging aan het strand. De slaapkamer is gescheiden van de elegant ingerichte lounge en de grote en-suite badkamer leidt uit de slaapkamer. Het gemeubileerde semi-privéterras of balkon maakt deze weelderige suite compleet. Gasten van Club Senior Zen Suite kunnen ook genieten van de diensten van een toegewijde conciërge service en lidmaatschap van de elite Club in Dinarobin. Zie de insluitsels hieronder. Andere voordelen beschikbaar voor gasten van de volwassen halve maan zijn: Een volwassen sfeer bij hun zwembad in halve maan zes samen met zwembad service en een exclusieve zone van strand grenzend aan halve maan zes met een strand kiosk en ligstoelen gereserveerd voor de bewoners van de volwassen halve maan, Wi-Fi, handdoeken en elke dag 1 gratis fles water per persoon bij aankomst op het strand, en een conciërge voor het reserveren van restaurants en spa. Bovendien kunt u drankjes bestellen uit de selectie van het Club-pakket bij de halve maan voor volwassenen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen