WeTu Analytics

MannaBay

U kunt niet veel dichter bij de Tafelberg komen dan dit... Een echt buitengewoon luxe boetiekhotel in het hart van Kaapstad, MannaBay is een toegangspoort tot het monument met tafels en zijn natuurlijke mystiek. Heel letterlijk. Een poort leidt rechtstreeks vanaf het terrein van MannaBay naar het Nationaal Park Tafelberg.

Vanuit deze toplocatie, zowel Perzische prinsen, Orchideejagers als Heroic Explorers, kun je uitkijken over de Mother City, over haar stadsgezicht naar de Atlantische Oceaan. Het uitzicht is verblindend, of u nu gaat ontbijten in The MannaBay Café, met zijn kamerhoge glazen ramen, baden in de halfmatte douche van de Black & White Room of een duik neemt in het privédompelbad van Pom Pom. De Berg is ook nooit ver van zicht. Ze waakt van bovenaf over MannaBay, kijkt naar gasten die champagnefluiten slaan in de Atlas Bar op het dak en de koi spyhoppend als walvissen uit de vijver van sprookjesmos. Vanuit MannaBay kunt u de Moeder Stad in comfort en privacy ervaren, met een team van vriendelijke medewerkers die zich inzetten om de ervaring van elke gast zo speciaal mogelijk te maken. MannaBay is een kunstwerk dat elke gast inspireert, verlevendigt en verrukt die het genoegen heeft om zijn hoge, kunstversierde muren te betreden. We denken dat je het ermee eens bent...

Het team van MannaBay is toegewijd aan het optimaliseren van de beleving van elke gast — nergens zal dit duidelijker zijn dan aan de ontbijttafel. Het ontbijt is een decadente en toegeeflijke aangelegenheid vol fruit, kazen, vers geperste sappen, Afrika's beste single gebraden koffie, vers gebakken brood en natuurlijk een selectie van warme gerechten.

“Sommige plaatsen om te verblijven maken deel uit van uw reis, MannaBay gasten zijn al aangekomen.”

MannaBay is geselecteerd voor de Greenwood Guide to South Africa: B & B's, pensions, lodges en self-catering huisjes persoonlijk bezocht door de auteurs en gekozen voor hun charme, karakter en voor de uitzonderlijke vriendelijkheid van de eigenaren.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

MannaBay

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen