WeTu Analytics

MannaBay

Versailles Suite

Probeer een bed te vinden dat beter is uitgerust dan het dagbed op het eigen balkon van Versailles. Met uitzicht op de stad en de haven daarachter is Versailles onze premier suite, geïnspireerd door de koninklijke pracht van het Paleis van Versailles en het Ancien Régime in Frankrijk. Deze suite zou Louis XIV cerise roze van afgunst hebben gemaakt.

Tuurlijk, het hemelbed is geschikt voor gelukkige huwelijksreis die onder de sterren willen slapen, maar je hoeft niet te wachten tot bruiloftsklokken er van genieten. Luxe zoals deze wordt geleverd met een “Omdat ik het waard ben” disclaimer. Binnen is het hemelbed, omlijst door koninklijk blauw en zilver fleur-de-lis muurpapier, net zo bijzonder. Ontspan met een drankje uit de minibar, of het nu gaat om Bombay Sapphire gin, wijn of whisky, of een cafeïneoplossing van de door George Clooney-goedgekeurde Nespresso-machine — beschuit.

Je hebt je eigen privézitkamer, een kleedkamer en een en-suite badkamer groot genoeg voor een paar jongleren en kartwachelende hofnar. Oh en er is ook een douche en een diep, weelderig vrijstaand bad voor het koninklijke stel, met een troonstoel voor de dame in afwachting.

Toon meer
Toon minder

Black and White - Luxury Room

De aanwijzing staat in de naam. Black & White is een van de meer moderne suites van MannaBay en heeft een eigen balkon met uitzicht op de bergen. Ontspan op het tuinmeubilair en laat uw lichaamsklok opnieuw instellen op Afrikaanse tijd. Mooie ingelijste zebra-verstopperprints sieren de muur, naast dramatische zwart-witfoto's. Zelfs de orchideeën passen bij het thema... Hier op de bovenste verdieping van MannaBay kunt u vanuit uw extra lange kingsize bed uitkijken over het Nationaal Park Tafelberg.

Toon meer
Toon minder

Luxury Explorer - Luxury Room

Als ze nog in leven waren, zouden de grote ontdekkingsreizigers van weleer hun kompassen en zeevermoeide hoofden hier in MannaBay's Explorer Room hebben neergelegd tijdens een verblijf in de Kaap. Baanbrekende ontdekkingsreizigers zoals Bartholemeu Dias, die bijvoorbeeld onze Kaap de Goede Hoop ontdekten.

Om de avonturier in u te herontdekken, volgt u de trap van het hotel naar de middelste verdieping, waar het uitzicht op Signal Hill en de stad schijnt door kamerhoge ramen. U kunt zelfs een kijkje nemen in de buitenlucht (tot aan de Atlantische Oceaan) terwijl u baden in de marmeren inloopdouche van de eigen badkamer.

Zeilschepen sieren de muren, nguni vee tapijten de vloeren. U vindt er een bureau, compleet met vergrootglas, een typemachine bovenop een zee-faring oorlogskist en een luxe kingsize bed om in te ontspannen na een dag verkennen van de stedelijke jungles van de Moeder Stad.

Toon meer
Toon minder

Pom Pom - Luxury Room

Pom Pom deelt zijn eigen binnentuin met een vrij spectaculair stekelvarken dat waakt over het dompelbad dat gereserveerd is voor de eigen zeemeerminnen en mannen van Pom Pom Pom. Pom Pom ligt op het lagere niveau van de drie niveaus MannaBay en is een natuurlijk paradijs dat uitwaait met inheemse fauna en flora.

Op de muren binnen vind je pom poms, het bloemthema gaat verder tot aan de geheime tuin buiten waar wilde planten de Moeder Stad in de verte omlijsten. De glazen schuifdeuren van de vloer tot het plafond laten u zien vanuit het comfort van uw extra lengte kingsize bed, terwijl kleine zonnevogels voor u zingen vanuit hun ingelijste nesten op de muren.

Toon meer
Toon minder

Orchid - Luxury Room

Orchideeënjagers hoeven niet verder te zoeken. Je bent gebonden om een beetje makkelijker te ademen als je deze Tuin van Orchidee Eden betreedt.

Varietals van de unieke en fragiele planten versieren de muren van deze luxe slaapkamer en de en-suite badkamer. De diepe paarse tinten zijn een aanvulling op het frisse witte linnen van de twee eenpersoonsbedden, de witte marmeren vloeren en de witte luiken. Op de bovenste verdieping openen grote schuifdeuren naar een aards houten balkon met knusse buitenbanken en een zitplaats op de eerste rij naar de Tafelberg.

Nip vers gebrouwen kruidenthee of gekoelde kampioenen onder de paraplu, met onderbrekingen alleen van de geluiden van inwonende zwaluwen en de geuren van orchideeën in bloei.

Toon meer
Toon minder

Oriental - Luxury Room

Ontspan tussen het behang van kersenbloesem in deze moderne kamer, recht onder de berg, met uitzicht op de koivijver. Na een warme douche kunt u de gezelligheid van uw kingsize bed intrekken.

Als je naar de hangende vogelkooi kijkt, droom je in een mum van tijd van Geishas. Traditionele Japanse mannen in kimono's sieren de muren en waken over je als je slaapt. Net als wij willen ze ervoor zorgen dat je zo speciaal mogelijk tijd hebt.

Maak een scène van de Mikado na, geef de buik van de Boeddha een massage voor geluk of lui terug op uw eigen balkon na een dag in de Wijnlanden.

Toon meer
Toon minder

Persian - Luxury Room

De Perzische kamer is geïnspireerd op de luxe van de mooie gelijknamige tapijten en de stijl van het Perzische Rijk. De kamer is voorzien van weelderige chocolademuren, een kingsize bed (of 2 aparte bedden) met wit linnen en natuurlijk die knappe Perzische prins die aan de muur hangt.

Trek de witte luiken terug en kijk uit over het zwembad en de Tafelberg, die van bovenaf naar je toe loopt. Geniet van een G & T op de buitenbanken op uw eigen terras of loop de tuin in om uw koninkrijk te verkennen.

Laat ons personeel u behandelen als een prins (ss) terwijl u tot rust komt in het prachtige comfort van MannaBay.

Toon meer
Toon minder

Flamingo - Luxury Room

Is er iets mooier en leuker dan een flamingo? Van alle dieren in de natuur is zij zonder twijfel degene die zelfs de vermoeide ziener betovert. Leg je hoofd om hier te rusten in de warmte van haar mooie verenkleed.

Doe de Andes flamingoparingsdans of kijk hoe de gezichten van de Tafelberg zich boven je transformeren, door de glazen schuifdeuren.

Geniet van een roze drankje of drie op het grote balkon van het Flamingo — het is privé, dus niemand zal zien dat je die vleugels een beetje uitstrekt. Neem een lang bubbelbad in het vrijstaande bad in de eigen badkamer of schrijf een liefdesbrief aan iemand die dierbaar is aan de persoonlijke schrijftafel.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

MannaBay

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen