WeTu Analytics

Sanctuary Gorilla Forest Camp

Once-in-a-lifetime ontmoetingen met de bedreigde gorilla's van Oeganda wachten op u wanneer u verblijft in een van deze tien luxe privétenten in het hart van het Bwindi Onpenetrable Forest.

Het Sanctuary Gorilla Forest Camp is ecologisch respectvol, eigentijds en toch klassiek in stijl. Het Sanctuary Gorilla Forest Camp past gevoelig in het dramatische Afrikaanse berglandschap en ligt op slechts enkele minuten van het begin van uw gorilla trekking avontuur.

Gelegen in een van de meest afgelegen gebieden van Afrika, deze comfortabele canvas ruimtes zijn gekleed met inheemse prints en meubels gemaakt van natuurlijke materialen. De bedden zijn gedrapeerd met neutraal getinte linnengoed en lokale artefacten vormen een scène die onvergetelijke momenten zowel binnen als buiten de accommodatie garandeert. Elke tent heeft een ruime, stenen badkamer met eigen gedeelten en een vrijstaand bad voor een ontspannende duik na een dag wandelen. De bomen rond het kamp lichten's ochtends op als de zon begint te schijnen, en dankzij het feit dat er zo weinig tenten zijn, behoudt het kamp een intieme, exclusieve sfeer, waardoor je de magie van Afrika kunt ervaren met de lichtste voetafdrukken die nog altijd bij vrijwel elke mod con is.

De gemeenschappelijke ruimte van het Sanctuary Gorilla Forest Camp heeft een comfortabele lounge met een goed gevulde bar en een elegante eethoek, met een prachtig uitzicht over het groene regenwoud. In de schemering, onder sterrenhemel, en vergezeld van het nachtkoor, verzamelen de gasten zich rond het centrale kampvuur en wisselen verhalen over de avonturen van die dag. Maaltijden geven een voorproefje van de bestemming: vakkundig bereide gerechten beloven eenvoudige smaken en tonen verse lokale ingrediënten — probeer traditioneel gerookt rundvlees in pindakasaus geserveerd met Kalo (gierstbrood). U kunt ook buiten dineren bij kaarslicht op het eigen terras van uw tent.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Sanctuary Gorilla Forest Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen