WeTu Analytics

Lekkerwater Beach Lodge

Lekkerwater ligt op iets meer dan drie uur rijden van Kaapstad — en een handige afleiding voor reizigers die de schilderachtige Tuinroute van Zuid-Afrika verkennen — en ligt op een benijdenswaardige locatie tussen land en zee bovenop de eeuwenoude duinen van De Hoop.

Dit opmerkelijke kustreservaat is vooral beroemd omdat het enkele van's werelds beste walvisobservaties op het land biedt. In de winter en de lente (juli tot november) migreren zuidrechtse walvissen hier vanuit Antarctica om te kalven en te broeden in de warme zeeën voor de kust. Sinds 1985 zijn deze wateren aangewezen als beschermd zeegebied en floreert het zeeleven. Walvissen zijn de sterren van de show, maar gasten kunnen zich ook verheugen op het zien van dolfijnen, zeehonden en talloze zeevogels vanuit het comfort van Lekkerwater Beach Lodge.

Lekkerwater — wat 'goed water' betekent in de Afrikaanse taal — biedt een comfortabele strandsafari-ervaring in een werkelijk magische omgeving.

Met een rijke geschiedenis, ongelooflijke fauna en flora, ongerepte stranden, glooiende heuvels en een overvloed aan zeeleven ligt de focus bij Lekkerwater op een uitzonderlijke natuurbelevenis.

Hier bieden we een nieuw soort luxe. De verwennerij van grote open ruimtes, rust en privacy, prachtig uitzicht op zee, de geur van de oceaan, strandwandelingen op blote voeten en ongelooflijke zonsondergangen. Tv's, minibars, verwarmde handdoekrekken of airconditioning vind je hier niet — hier kun je de eenvoudige geneugten van het leven ten volle omarmen en ervan genieten.

Met zeven intieme en individuele off-grid kamers, eenvoudig ingericht in een lichte en luchtige kustsfeer, beschikt elk over een eigen terras met uitzicht op het adembenemende vijf kilometer lange afgelegen strand. In de hoofdlodge ligt onze focus op het bieden van een comfortabele en unieke strandervaring.

Vanuit bijna elk uitkijkpunt domineert de oceaan het landschap, en de dagelijkse activiteiten zijn gestructureerd rond de getijden. Bij laag water leidt ons team van natuuronderzoekers begeleide wandelingen om het bloeiende en fascinerende ecosysteem tussen de getijden te verkennen, terwijl hoogwater reizigers landinwaarts stuurt om de rijkdom aan biodiversiteit van het natuurreservaat De Hoop te ontdekken. Naast de opmerkelijke fynbosvegetatie zijn er meer dan 260 vogelsoorten geregistreerd in het reservaat, waaronder de enige broedkolonie van de bedreigde Kaapse gier in de West-Kaap.

Of je nu gewoon op zoek bent naar een spannende off-grid kustvakantie of een onvergetelijke zeesafari op het land, Lekkerwater Beach Lodge biedt een geheel unieke kustervaring in het hart van de schilderachtige West-Kaap van Zuid-Afrika.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Lekkerwater Beach Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen