WeTu Analytics

Arathusa Safari Lodge

Arathusa Safari Lodge is uniek en zeer gewild door bezoekers vanwege de toplocatie in het Sabi Sand Reserve, grenzend aan het niet-omheinde Kruger National Park. Samen vormen deze twee gebieden een van de meest ongelooflijke en ongerepte wildernisheiligdommen van Zuid-Afrika.

Er zijn twaalf suites, waarvan acht met uitzicht op de waterput voor de lodge, en drie daarvan zijn op afstand gelegen in de bush op korte afstand van de lodge.

Arathusa's is een intieme omgeving... het open ontwerp en de natuurlijke inrichting zorgen ervoor dat het naadloos aansluit bij de Afrikaanse bush omgeving. De belangrijkste woonkamer is bedoeld voor comfort. Het overloopzwembad kijkt uit over de waterhole en is de perfecte plek voor het bekijken van dieren in het wild terwijl u afkoelt op een zinderende Afrikaanse zomermiddag.

Arathusa biedt een uitzonderlijke safari-ervaring — verwacht een hoge concentratie van een assortiment van spel, inclusief de Big Five, en frequente luipaardwaarnemingen. De lodge ligt tegenover een bloeiende open vlakte en zorgt voor interessant wild en vogels vanuit het comfort van het kamp.

De Safari Spa van Arathusa biedt gasten een luxe spa-ervaring met tal van behandelingen en natuurlijke spaproducten. Paren behandelingen zijn ook beschikbaar.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Arathusa Safari Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen