WeTu Analytics

Kwandwe Ecca Lodge

Kwandwe Ecca Lodge Couple Suite(s)

Ecca Lodge ligt in dikke vegetatie met uitzicht op een dichte vallei en biedt een adembenemend uitzicht op een helling van steile schaliekliffen. Zes ruime en privésuites bevinden zich op korte afstand van het hoofdgedeelte van de lodge, elk op zijn eigen locatie, weg van de andere suites. Elke suite beschikt over een slaapkamer met eigen badkamer, binnen- en buitendouche, aparte wc, dubbele wastafel en een eigen terras met dompelbad. Het interieur weerspiegelt de levendige kleuren en texturen van de Afrikaanse bevolking. De belangrijkste gasten zijn voorzien van een ruime woonkamer met open haard, eetkamer en bar en een diepe veranda met uitgestrekte houten uitkijkdekken met uitzicht op de glooiende spekboom valleien met een achtergrond van de verre kliff-gezichten van ecca leisteen. In het hoofdgedeelte van de lodge vindt u ook een zwembad en een intieme studeerkamer.

Toon meer
Toon minder

Kwandwe Ecca Lodge Family Suite(s)

Familiesuites zijn geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen en beschikken over een eigen voertuig en een ranger. Elke suite beschikt over een slaapkamer met eigen badkamer, een lounge met twee dagbedden die worden omgezet in bedden voor de kinderen, binnen- en buitendouche, apart toilet, dubbele wastafel en een eigen terras met dompelbad.

Het interieur weerspiegelt de levendige kleuren en texturen van Afrika. De belangrijkste gastenkamers beschikken over een ruime woonkamer met open haard, eetkamer en bar, evenals een diepe veranda met uitgestrekte houten uitkijkterras met uitzicht op glooiende spekboom valleien.

Kamerfaciliteiten:

Fan
Airco
Privé zwembad
Bad
Binnendouche
Buiten douche
Televisie
Veilig in kamer
Dubbele ijdelheid
Mini Bar
Telefoon
- De haardroger
Wasserij inbegrepen

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Kwandwe Ecca Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen