WeTu Analytics

Kwandwe Ecca Lodge

Game Drives: Twice Daily (Included)

Ontdek de natuurlijke pracht van Kwandwe op vroege ochtend en late namiddag/avond game drives in een open 4x4 safarivoertuig. Een gewapende ranger en tracker team delen hun uitgebreide kennis van de bush met je terwijl je de Big Five volgt, evenals een verscheidenheid aan andere wilde dieren.

Ochtendritten beginnen als de dageraad breekt over de Great Fish River en bieden de mogelijkheid om roofdieren hun nachtelijke jacht te zien sluiten en zich te vestigen voor de dag. Veel dieren profiteren van de koele ochtenduren om te grazen voor de hitte van de dag. In de late namiddag kunnen dieren vaak worden gezien die naar beneden naar de rivier komen om te drinken. Nachtritten produceert een aantal ongewone waarnemingen, waaronder aardvark, aardwolf, vleermuisvos en stekelvarken.

Toon meer
Toon minder

Big Game Walking Safari (Included)

Ervaar de sensatie van het volgen van big game (witte neushoorn, zwarte neushoorn, olifant en buffel) te voet, begeleid door een gewapende specialist ranger en tracker team. De wandeling duurt 3 tot 4 uur en eindigt met een picknick lunch aan de oevers van de Great Fish River of op een schilderachtige plek in de bush. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 16 jaar.

Toon meer
Toon minder

Fishing Safari (Included)

Kwandwe biedt een verscheidenheid aan vismogelijkheden, hetzij in stilstaand water of in de Great Fish River. Probeer je hand op Large Mouth Bass te vangen op kunstaas of vliegenhengel in de grootste dam van het reservaat. Grof (aas) vissen kan ook worden geprobeerd in de Great Fish River of een van de andere grote dammen om te vissen op geelvissen, karper, scherptandmeerval en meer. Een leuke activiteit voor zowel kinderen als volwassenen.

Toon meer
Toon minder

Interpretive Bush Walks (Included)

Tussen de game drives, bekijk de subtiele, ongeziene wonderen van de bush tijdens een ontspannen wandeling binnen handbereik van uw lodge. Dichte euphorbia struikgewas kan het best te voet worden verkend en onthult een geheime wereld van korstmos, mossen en varens. Diverse roofvogels en andere soorten nestelen in de hogere bomen of in de stekelige luifel. Een gewapende ranger begeleidt gasten door “van dichtbij en persoonlijk” waarnemingen van verschillende antilopensoorten, giraffe, wrattenzwijn of zebra. Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

Toon meer
Toon minder

Rhino Monitoring Drive (Additional Rate)

Besteed 3 - 4 uur met het volgen van neushoorn met een gespecialiseerde ranger en tracker team. Leer meer over de gewoonten van deze bedreigde soort, de kwestie van neushoornstroperij en de eigen instandhoudingsinspanningen van Kwandwe. De ervaring eindigt met versnaperingen op een schilderachtige plek in de bush. Alle leeftijden welkom.

Toon meer
Toon minder

Private Safari (Additional Rate)

Maak uw eigen safari onder leiding van een toegewijd gespecialiseerd ranger en tracker team, zodat u een eigen game-kijkervaring kunt garanderen (afhankelijk van de beschikbaarheid van een eigen voertuig op het moment van reserveren). Voor de duur van een verblijf dient een privésafari-voertuig te worden geboekt; een safaridag loopt van 12u00 (inchecktijd) tot 12u00 de volgende dag.

Toon meer
Toon minder

Rhino Conservation Safari (Additional Rate)

Een aanbevolen drie-nacht, vierdaagse safari biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan het spannende rhino-darting en kerven programma van Kwandwe. Onder toezicht van deskundigen wordt de neushoorn een pijltje gegeven om microchips in de hoorns te planten en oor-inkeping uit te voeren voor toekomstige identificatie - een essentiële taak om het behoud van deze bedreigde soort te waarborgen.

De beste tijd is over het algemeen 1 mei — 30 september vanwege koelere weersomstandigheden, maar het kan het hele jaar worden gedaan. De procedure is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid van het wildbeheerteam en de beschikbaarheid van neushoorns die moeten worden gekerfd voor instandhoudingsdoeleinden. Niet geschikt voor kinderen onder de 16 jaar.

Toon meer
Toon minder

Private Fishing Safari (Additional Rate)

Kwandwe biedt een verscheidenheid aan vismogelijkheden, hetzij in stilstaand water of in de Great Fish River. Probeer je hand op Large Mouth Bass te vangen op kunstaas of vliegenhengel in de grootste dam van het reservaat. Grof (aas) vissen kan ook worden geprobeerd in de Great Fish River of een van de andere grote dammen om te vissen op geelvissen, karper, scherptandmeerval en meer.

Breng zoveel tijd door als je wilt vissen met je privégids terwijl je omringd wordt door de schoonheid van de grote 5 wildernis van Kwandwe. Voor een volledig privé ervaring moet dit geboekt worden voor de duur van uw verblijf.

Toon meer
Toon minder

Private Photographic Safari (Additional Rate)

Op maat van het ervaringsniveau van de deelnemers adviseert de fotografische gids gasten passende camera-instellingen in verschillende scenario's, het verstrekken van compositorische ideeën en het beantwoorden van vragen met betrekking tot fotografie. U kunt ook gewoon achterover leunen en genieten van de verbonden ervaring van uw safari terwijl uw gespecialiseerde gids de foto's voor u neemt. Inclusief een eigen voertuig, bewerkte foto's in elektronisch formaat samen met een gratis Kwandwe digitaal fotoboek.

Moet worden geboekt voor de duur van uw verblijf en inclusief een eigen voertuig, bewerkte foto's in elektronisch formaat samen met een gratis Kwandwe digitaal fotoboek.

Toon meer
Toon minder

Private Walking Safari (Additional Rate)

Een professioneel gekwalificeerde en ervaren wandelgids stelt u in staat om Kwandwe te voet te ervaren. Kies of u grote game zoals Black and White Rhino, Olifant of Buffalo te voet wilt bekijken, of gewoon de schoonheid van de natuur te absorberen tijdens het wandelen door de fascinerende omgevingen met uw gewapende gids. Je bepaalt wanneer je moet lopen of wanneer je moet rijden zoals je hartje begeert. Voor een volledig privé ervaring moet dit geboekt worden voor de duur van uw verblijf. Niet geschikt voor kinderen onder de 16 jaar.

Afbeelding: Scott Ramsay

Toon meer
Toon minder

Private Birding Safari (Additional Rate)

Breng zoveel tijd door als je wilt op zoek naar die ongrijpbare specials en voeg toe aan je kennis van het vogelleven van Zuid-Afrika. Uw gespecialiseerde gids heeft gedetailleerde kennis van waar, wanneer en hoe u kunt vinden welke vogel u zoekt met hun intieme kennis van Kwandwe's 315 geregistreerde vogelsoorten.

Toon meer
Toon minder

Children's Activities (Included)

We hebben een verscheidenheid aan kinderactiviteiten in onze woningen:

- Kinderen krijgen bij aankomst een welkomstgeschenk met een Eco-nect-gids met dieren
checklists, themaspellen en -activiteiten, en een belofte om “live green” (“Junior” voor jonger dan 6 jaar en
“Senior” voor 6 jaar en ouder), kleurpotloden en een leeftijdpassend cadeau uit onze cadeauwinkel.

- Gezinnen kunnen deelnemen aan leuke en avontuurlijke activiteiten op het reservaat, met inbegrip van kite gebouw,
aaseter jaagt door het reservaat met nadenken provocerende aanwijzingen om verborgen voorwerpen te zoeken die
u helpen bij uw volgende taak... of schattenjacht tijdens een game drive die basisnavigatie leert
met behulp van een zonkompas en hoe je grote landschapselementen kunt gebruiken om de schat te vinden!

- Teruggeven: families hebben de mogelijkheid om Spekboom te planten, een soort struikgewas vegetatie die
inheems in de Oost-Kaap en productief op de reserve, en een van de top vijf koolstof-opslag
Op deze manier worden ze aangemoedigd om hun koolstofvoetafdrukken te compenseren.
Gezinnen kunnen ook deelnemen aan de vrijwilligersactiviteiten van Kwandwe via de Ubunye van het reservaat
Stichting, die werkt met gemeenschappen die in en rondom het reservaat wonen.

- Activiteiten zijn afgestemd op individuele en familiale interesses en vaardigheden. Voor jonge gasten
Dit omvat het ondersteunen van tuinieren projecten in de lokale Mgcamabele Gemeenschap;
in kunst en ambachtelijke activiteiten; en peuters worden uitgenodigd om mee te spelen op de kleuterschool.

- Kinderen zijn ook welkom om deel te nemen aan Kwandwe's “Knit a Bit” -programma.
worden samengevoegd om dekens te maken en gegeven aan de Ubunye Foundation die hen verdeelt de
gemeenschappen rond Kwandwe.

- Andere activiteiten voor kinderen zijn “crumpet wezens” (met behulp van een verscheidenheid aan gekleurde crumpet
mengsels in knijpflessen, de ranger en kinderen zullen dierlijke vorm crumpets te creëren); zand kunst,
mallen maken van gips van Parijs, kralen, Minnow's visreis met een ranger, bakken en
pizza maken met speciaal ontworpen “Chefs in Training” schorten en toques, dvd's en popcorn,
eco educatieve bordspellen (leren over recycling en de manier om te zorgen voor onze planeet in een leuke
manier) en Afrikaanse bedtijd verhalen.

Toon meer
Toon minder

Spa Treatments (Additional Rate)

In de privacy van uw suite kunt u genieten van een verscheidenheid aan wellnessbehandelingen. Sinds de vroegste tijd leefden de oorspronkelijke inwoners van Afrika in harmonie met de natuur. Onze behandelingen en rituelen werden geïnspireerd door, ontworpen en gebaseerd op Afrika's rijke erfgoed en gecreëerd om moeder aarde en haar connectie met het leven te vieren. Alleen de fijnste natuurlijke ingrediënten uit de natuur worden gebruikt in onze producten, waaronder olie uit de Marula fruit, Mongongo notenolie, helende sheaboter, olie uit de Baobab boom, zalf van de Afrikaanse worstboom en Mafura boter, om er maar een paar te noemen.

Toon meer
Toon minder

Private Campfire Cooking (Additional Rate)

Leer de kunst van het barbecuen onder de knie te krijgen tijdens safari! Kwandwe biedt een spannende gelegenheid om meer te weten te komen over het bereiden en koken van authentieke Zuid-Afrikaanse “braais” en favoriete gerechten met lokale ingrediënten. Een gevestigde sociale gewoonte en een traditionele manier van buiten koken in Zuid-Afrika, een “braai” houdt in het barbecueën van vlees boven een open vuur.

Toon meer
Toon minder

Volunteering at Kwandwe

De Ubunye Foundation is onze sociale ontwikkelingsarm. De Stichting is opgericht in 2002 en is een onafhankelijk, non-profit, liefdadigheidsfonds dat momenteel investeert in de ontwikkeling van negen plattelandsgemeenschappen, waarvan er twee in het Kwandwe-reservaat zijn gevestigd.

Gasten van Kwandwe hebben de unieke kans om deel te nemen aan vrijwilligerswerk naar de Ubunye Foundation door items te doneren, betrokken te raken bij activiteiten en/of financiële donaties.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Walking & Fly Camping Safari (Additional Rate)

De koelere maanden van Kwandwe bieden de perfecte gelegenheid om te voet met de wildernis te verbinden. Loop vanuit uw kamer in de lodge of villa en verken de uitgestrekte wildernis van Kwandwe tijdens een reis naar een privévliegkamp voor de avond. Beweeg het dynamische landschap te voet samen met een privégids en maak deel uit van het verhaal van het land. Zit rond het vuur en kook een maaltijd boven de open vlammen, deel verhalen en luister naar de geluiden van Afrika. Breng avonden door onder de sterren voor een authentieke bush camp ervaring.

Een minimumverblijf van 3 nachten is vereist in een van de privévilla's of lodges van Kwandwe om de Winter Wilderness Walk ervaring te boeken. De kamers blijven beschikbaar voor hen als ze willen terugkeren naar het comfort van hun suite op elk moment. Gasten vertrekken te voet en genieten van een picknick lunch in de wildernis voordat ze naar hun privé vliegkamp gaan voor de avond. Een voertuig is beschikbaar tijdens de hele ervaring voor gasten om te kiezen wanneer te wandelen en wanneer te rijden.

Beschikbaar mei - 30 november | Maximaal 4 gasten

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Kwandwe Ecca Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen