WeTu Analytics

Royal Malewane

Dining at Royal Malewane

Dineren in Royal Malewane is een unieke en toegewijde ervaring met een voortdurend wisselend menu en een breed scala aan prachtige omgevingen om te genieten van de hedendaagse gerechten bereid door onze chef-kok en toegewijd team. Bij Royal Malewane geloven we dat de safari-ervaring synoniem is met uitzonderlijk eten en wijn.

Exquise plating is de tweede natuur voor de chefs van Royal Malewane voor wie keuken zeker een kunst is. De keuken wordt aangevuld met een natuurlijk canvas om net zo veel te genieten als de delicate smaken met de eetzaal met uitzicht op de rivier de Malewane, waar een verscheidenheid aan nieuwsgierige wezens grote en kleine wagen om hun dorst te slachten. Royal Malewane biedt ook een koosjere keuken.

Toon meer
Toon minder

The Masiya Bar

De Masiya Bar is een eerbetoon aan de geschiedenis van Royal Malewane en zijn Master Trackers, in het bijzonder Wilson Masiya. Wilson maakte deel uit van de Royal Portfolio familie sinds we onze deuren openden in 1999 en was een geweldig onderdeel van de gastervaring bij Royal Malewane, zijn ongelooflijke liefde en wijsheid voor de bush met een blijvend effect op alles wat hij tegenkwam.

De Masiya Bar werd gebouwd op de site van de bestaande boma, direct aan de rand van het water, en toont onze fantastische collectie van gins en meer dan 50 whisky's. Gasten kunnen verhalen over de avonturen van de dag delen tijdens een cocktail of dineren in deze unieke ruimte die is ingericht met Dedon meubels, die zich in de natuurlijke omgeving vermengen, net als een traditionele schuilplaats rond een waterput.

Toon meer
Toon minder

Bush Dinners

De Bush Tent in Royal Malewane biedt een feest in het hart van de Afrikaanse wildernis. Een echt opmerkelijke en romantische ervaring met gloeiende lantaarns die een zacht licht werpen tussen de felbrandende vuurpotten.

De geluiden van het wild en het lokale dorpskoor zorgen voor de soundtrack van een zeer speciale avond waar gasten kunnen genieten van het verblijf in de bush met het gemak van spoeltoiletten. Waar kun je beter genieten van een slaapmutsje dan bij de open haard onder de Afrikaanse sterren terwijl je ranger de verhalen van de dag vertelt?

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Royal Malewane

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen