WeTu Analytics

Royal Malewane

Game Drives

Game drives zijn de handtekening activiteit op elke Afrikaanse safari. Op game drive gaan de gasten uit op een 10 plaatsen gespecialiseerde safari Land Rover met een deskundige ranger en tracker. De voertuigen zijn geoptimaliseerd voor het bekijken van games en bij Royal Malewane nemen we maximaal 6 op elk voertuig voor optimaal comfort. Om het spel te bekijken is om jezelf te verliezen in een krachtig en verrassend drama. Tijdens een game viewing excursie, je zintuigen verscherpen, opwinding groeit, je trekt dicht bij de meest opmerkelijke dieren als ze jagen, spelen en slapen. Game drives bij Royal Malewane zijn afgestemd op uw interesses, zodat u uw favoriete dier kunt volgen of de vogels, bloemen of bomen kunt zien waar u het meest van houdt.

Op een typische dag op safari worden de gasten voor zonsopgang wakker gemaakt door hun boswachter. Zonsopgang en zonsondergang zijn tijden waarin veel dieren op hun meest actief zijn voor en na de hitte van de dag arriveert en jaagt veel van de wilde dieren in rust. Na een snelle kop koffie en een lichte snack begint de ochtendgame drive. Game drives duren meestal tussen de 3 en 4 uur. Na de ochtendgame wordt er een stevig ontbijt geserveerd, waarna u kunt ontspannen of genieten van andere activiteiten. Namiddagspeldrives beginnen rond 16.00 uur en gaan vaak door in het donker, zodat gasten enkele van de nachtelijke wezens van Afrika kunnen zien. Gasten zullen terugkeren naar het kamp voor een uitgebreid diner onder de sterren als het weer het toelaat.

Toon meer
Toon minder

Bush Walks

Voor degenen die nog dichter bij de natuur willen komen, zullen onze hooggekwalificeerde rangers en trackers de gasten te voet door de wilde Afrikaanse struik leiden. Waneer tussen de Big 5 (leeuwen, luipaarden, neushoorns, olifanten en buffels) en verkrijg zeldzame inzichten in onze natuurlijke wereld, niet alleen gericht op dieren, maar ook op de biodiversiteit van habitats en plantenleven. Bush wandelingen vertrekken over het algemeen na het ontbijt en uw vroege ochtend game drive.

Toon meer
Toon minder

The Waters of Royal Malewane Bush Spa

De bekroonde Waters van Royal Malewane Bush Spa is een magische en rustige ruimte in volledige harmonie met de natuurlijke omgeving. Geniet van een ontspannende massage of een verwennende schoonheidsbehandeling. Voor een meer romantische ervaring kunnen koppels genieten van de Marokkaanse verzonken baden.

Toon meer
Toon minder

Sigagule Crèche

Een bezoek aan de lokale gemeenschap is inspirerend, nederig en leerzaam. The Royal Portfolio gelooft hartstochtelijk in betrokkenheid en verheffing van de gemeenschap. Bij Royal Malewane hebben we daarom besloten om ons te focussen op kinderen en onderwijs. Onze missie was het creëren van een betekenisvolle verandering in het leven van de kinderen van de Sigagule Crèche, door het creëren van een omgeving waar ze konden leren en plezier hebben in een veilige en gezonde omgeving. Vervoer voor alle gasten naar Sigagule is gratis.

De Sigagule Crèche had 86 leerlingen die in een klaslokaal alleen groot genoeg waren voor 30 kinderen en die slechts een subsidie van de regering ontvangen die voldoende was om 38 kinderen te voeden. Ze hadden geen stromend water op het terrein en twee zeer primitieve toiletfaciliteiten.

Royal Malewane met de hulp van zeer royale donaties van onze gasten zijn in staat geweest om de volgende verbeteringen op de school te voltooien:
• Bouw een extra klaslokaal voor de kinderen
• Geschilderd het interieur van de bestaande klas en hing jaloezieën op de ramen
• Laid waterleidingen naar de keuken en bouwde nieuwe toiletfaciliteiten
• Bouw een jungle gym en speeltuin voor de kinderen
• Aangelegd een complete moestuin (die nu 80% van hun groenten levert)
en plantte fruitbomen.
• Gekochte matrassen voor dutje tijd voor de kinderen, omdat ze sliepen op een mat
de betonnen vloer
• Gepleisterd, geschilderd en zet rekken en een fornuis in hun keuken
• Bouw een babykamer voor de kleinere kinderen en baby's
• Introduceerde training van een stap voor stap leraren curriculum voor de Crèche en
andere landelijke scholen in onze regio

Toon meer
Toon minder

Moholoholo – Wildlife Rehabilitation Centre

Gelegen in de schaduw van de majestueuze „Mariepskop” is deze unieke conservantie de thuisbasis van vele wilde dieren. Een bezoek aan het Moholoholo Wildlife Rehabilitation Centre is een onvergetelijke ervaring. Hier is een grote verscheidenheid aan vogels en dieren te zien, waar Brian Jones en zijn team de gewonde en wees koesteren en hen rehabiliteren voor vrijlating terug naar het wild waar mogelijk. Degenen die niet zo gelukkig zijn, vanwege de aard en de omvang van hun verwondingen, worden in gevangenschap verzorgd om de vele mensen die Moholoholo elk jaar bezoeken op te leiden.

Rondleidingen door het centrum brengen bezoekers in nauw contact met zowel gewone als zeldzame soorten zoals de gekroonde en vechtarenden, uilen en gieren, evenals Serval, Wilde Dogs, Leeuwen, Luipaard en vele andere dieren en vogels.

Het Wildlife Rehabilitation Centre in Moholoholo draagt bij aan het behoud van bedreigde diersoorten en aan het herstel van gewonde en vergiftigde wilde dieren. Moholoholo faciliteert ook een aantal succesvolle fokprogramma's.

Toon meer
Toon minder

Hot Air Ballooning

Maak een uur durende vlucht over het schilderachtige Lowveld-gedeelte van de Blyde, ten westen van Hoedspruit. Het terrein is een mengeling van landbouwgrond en particuliere natuurreservaten aan de voet van de Drakensberg Escarpment.

De bergen naar het Zuiden en Westen bieden beschutting tegen de heersende winden, waardoor op de meeste dagen goed vliegweer wordt geboden. Op zeer rustige dagen kunnen ballonnen over het natuurreservaat Kapama vliegen, ten zuidoosten van Hoedspruit. De gekwalificeerde piloten en bemanning zorgen voor een veilig, plezierig en informatief avontuur.

Ontmoet voor zonsopgang en geniet van een kopje koffie terwijl je kijkt hoe je acht verdiepingen hoge ballon wordt opgeblazen en voorbereid op de vlucht. Na een veiligheidsbriefing moet je op tijd in de lucht zijn om getuige te zijn van de zonsopgang. De hoogte boven de grond zal variëren tussen het skimmen van de boomtoppen tot wel 2.000 voet als de piloot van hoogte verandert op zoek naar gunstige windrichtingen en snelheden. Naarmate de zon opkomt, zullen het landschap, de vegetatie en, als je geluk hebt, sommige dieren in het wild geweldige fotomomenten bieden!

Toon meer
Toon minder

Helicopter Tours

Dit is onze meest populaire externe activiteit - een spectaculaire vlucht over enkele van de meest schilderachtige gebieden van het land, zoals de Blyde River Canyon, Gods Window en de Pinnacle. Onderweg vliegen we over enkele van de adembenemende watervallen die bekend zijn in het gebied (die in de zomermaanden na de regen nog beter zijn) zoals de Mac Mac, de Lisbon en Berlyn Falls. We stoppen bij een prive-picknickplek waar gasten de sfeer kunnen ervaren en dicht bij de natuur zijn terwijl ze genieten van hun maaltijd. Vertrekt vanaf de Royal Malewane Airstrip (15 minuten van de lodge).

Toon meer
Toon minder

Golf

Royal Malewane ligt in het wilde en prachtige Greater Kruger National Park. De exclusieve Leopard Creek Country Club, met zijn innovatieve baan ontworpen door Gary Player, ligt aan de zuidelijke grens van het Kruger Park. Elk gat is net zo pittoresk en spannend als de andere met de Crocodile River fungeert als een ongewoon watergevaar op Leopard Creek's signature hole, de par-5 13th. Een schilderachtige helikoptervlucht naar de golfbaan, gepersonaliseerde uitrusting van golfuitrusting en de kans op het waarnemen van dieren op het terrein zorgt voor een onvergetelijke ronde.

Toon meer
Toon minder

Horse Back Trails

De paardenpaden worden uitgevoerd op het Hoedspruit Wildlife Estate. Het reservaat is de thuisbasis van een grote verscheidenheid aan vogels en dieren zoals giraffe, kudu, gnoes, wrattenzwijn, impala en vele andere vlakten spel. Beginners, gevorderde en gevorderde renners zijn welkom. De excursie duurt ongeveer anderhalf uur en u wordt over de weg overgebracht naar het Wildlife Estate, dat op 45 minuten van de lodge ligt. De rit volgt spelpaden, door riverbeds.

Toon meer
Toon minder

Canyon Cruise

Maak een prachtige cruise op de Blyde Dam gelegen in de adembenemende Blyde River Canyon. De cruise omvat een lichte lunch of picknick aan boord en een gelegenheid om te leren over de geologie, wilde dieren en biologie van dit unieke gebied. De cruise duurt ongeveer anderhalf uur en vertrekt na de ochtend game drive en ontbijt.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Royal Malewane

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen