WeTu Analytics

Sabi Sabi Bush Lodge

Diep in het bushveld met uitzicht op een waterput en een open vlakte, ligt een lodge die pulseert op het ritme van de hartslag van Afrika. Dit is Bush Lodge, doordrenkt van traditie, levendig en warm, de Sabi Sabi van „Today”. Met een geschiedenis van meer dan 40 jaar, heeft de lodge een reputatie verdiend van een „luxe huis in de bush”, uitstekende service en moeiteloze persoonlijke aandacht. De conventionele safari-stijl toont een levendige en eclectische mix van meubels en inrichting uit alle hoeken van het Afrikaanse continent.

Om privacy en intimiteit te behouden, heeft de lodge in totaal 25 suites, waaronder 2 luxe villa's en de Mandleve Deluxe Suite.

Twee ruime luxe villa's beschikken over een grote slaapkamer met en-suite badkamer, een tweede slaapkamer met eigen badkamer, een privézwembad, een bibliotheek lounge en een prachtige patio met uitzicht op een waterput. De suites zijn voorzien van airconditioning, luxe linnengoed en klassieke lederen en houten meubels.

De Mandleve Deluxe Suite beschikt over een eigen dompelbad en een luxe interieur met eindeloos uitzicht op het bushveld. De suite is voorzien van airconditioning en biedt alle gemakken van een presidentiële suite met kingsize bed, ruime badkamer en lounge, evenals een minibar, koffie- en theefaciliteiten en een Nespresso-apparaat.

Bush Lodge is zorgvuldig ontworpen om voldoende ruimte te bieden om te ontspannen, tot rust te komen en te genieten van de rust van de struik. De twee zwembaden en grote overdekte uitkijkdekken boven de Msuthlu rivierbedding zijn een uitnodiging om af te koelen in het gefilterde water of comfortabel te zitten tijdens het spotten in de goed gebruikte pan. Een prachtig ingerichte lounge, atrium en intieme bar zijn perfecte ontmoetingsplaatsen voor oude en nieuwe vrienden. Als extra verwennerij biedt de Amani spa van Bush Lodge de ultieme African Spa ervaring.

De lodge is gezinsvriendelijk en kinderen van alle leeftijden kunnen genieten van het EleFun Centre, een volwaardige kinderfaciliteit. Interessante activiteiten op milieugebied, waaronder hands-on 'edutainment' voor verschillende leeftijdsgroepen, worden ontworpen en begeleid door gekwalificeerde kinderopvangprofessionals. Het prachtig geplande centrum is strategisch gelegen in de omgeving van de lodge, waardoor eventuele overlast voor de volwassen gasten tot een minimum wordt beperkt. Ouders kunnen ontspannen en genieten van wat vrije tijd, wetende dat hun kinderen veilig en gelukkig zijn, genieten van hun eigen, op leeftijd passende, leuke bushveld-ervaring, en worden de conservationisten van morgen.

Sabi Sabi ligt in het Sabie Game Reserve, een erkende 'hot spot' van biodiversiteit die zorgt voor een verbazingwekkende verscheidenheid aan dieren in het wild - waaronder meer dan 200 zoogdieren en 300 vogelsoorten. In open safari's worden's ochtends en's avonds safari's genoten, waarbij de Big 5 regelmatig voorkomt. Milieubewustzijn wandelsafari's voegen een extra dimensie toe aan de bush ervaring, waardoor een close-up blik op de fascinerende kleinere wezens van het bushveld mogelijk is.

Met behoud van een diep respect en band met de wildernis, heeft de bekroonde Bush Lodge met recht zijn plaats ingenomen als een van's werelds belangrijkste safaribestemmingen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Sabi Sabi Bush Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen