WeTu Analytics

Singita Lebombo Lodge

Game drives

Dagelijkse gamedrives met professionele gidsen en trackers bieden de perfecte gelegenheid om dicht bij de ongelooflijke dieren van Afrika te komen, terwijl de late namiddag ritten de ongrijpbare magie van nachtelijk Afrika onthullen. Al onze safari's in Singita Kruger National Park worden uitgevoerd in Land Rovers met maximaal zes personen per voertuig. Indien u echter volledige privacy wenst, kunt u op deze basis een privévoertuig huren. Het gebruik van een Land Rover dient ruim van tevoren te worden gereserveerd en is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Prijzen zijn beschikbaar op aanvraag

Toon meer
Toon minder

Guided Safari Walks

Wandelsafari's zijn een ongelooflijke manier om de bush van dichtbij en persoonlijk te ervaren. Uw deskundige gids en tracker zal u begeleiden als u dieren te voet door de wildernis volgt en de prachtige planten en landschappen om u heen verkennen.

Toon meer
Toon minder

Swimming

De belangrijkste lodge gebieden van Singita Sweni en Lebombo Lodges zijn de thuisbasis van ruime zwembaden, elk bieden een heerlijke rust in de pittoreske wildernis.

Toon meer
Toon minder

Stargazing

Er is misschien geen transcendentere ervaring dan naar een volle hemel van sprankelende sterren kijken. De mens heeft eeuwenlang een liefdesrelatie met de nachtelijke hemel gehad en met weinig vervuiling en geen stadslichten om de sterren te schaden, zal je uitzicht op de hemel hier kristalhelder zijn — niets tussen jou en de uitgestrekte Afrikaanse hemel daarboven.

Toon meer
Toon minder

Fitness Area

Voor het gemak van de gasten zijn er volledig uitgeruste fitnesscentra beschikbaar. Elke faciliteit biedt een schilderachtig uitzicht op de bush, zodat u tijdens het trainen de actie buiten in de gaten kunt houden.

Toon meer
Toon minder

Wellness Area

De Singita wellness filosofie brengt persoonlijke verjonging naar een niveau dat ver boven elke verwennerij die je eerder hebt ervaren. Al onze rustige lodge spa's, waar de natuur zijn eigen speciale rust biedt, presenteren de ultieme ontsnapping, zeker om evenwicht en rust te herstellen in lichaam en geest.

Toon meer
Toon minder

Singita Community Culinary School Cooking Classes

De Singita Community Culinary School is een samenwerkingsprogramma dat jaarlijks 10 internationaal gekwalificeerde commis chef-koks produceert.

De school heeft nu een gloednieuwe, state-of-the-art demonstratiestudio in Singita Lebombo Lodge waar gasten kunnen deelnemen aan een vooraf gearrangeerde kookles die wordt geleid door een professionele, gekwalificeerde chef-kok. Gasten kunnen kiezen om een populair, traditioneel Zuid-Afrikaans gerecht aangeboden te bereiden of een handelsmerk gerecht van chef-kok Liam Tomlin's tapasmenu.

Toon meer
Toon minder

Premier Wine Boutique

Als een van Zuid-Afrika's meest invloedrijke kopers van wijn, zijn de kelders van Singita de thuisbasis van enkele van de meest gewilde particuliere reserves en vintage wijnen die het land te bieden heeft. Of u nu een kenner bent of gewoon genieten van een glas wijn, onze ervaren sommeliers laten u graag kennismaken met een uitgebreide selectie van verschillende soorten van over de hele wereld.

Via Singita Premier Wine Direct kunnen gasten wijnen kopen uit onze kelders: ofwel om aan het einde van hun reis mee naar huis te nemen of gemakkelijk aan de deur te worden bezorgd. Als aanvulling op kelderaankopen hebben we toegewezen aan zeer beperkte, gewilde wijnen, waaronder “Icons”, “Single Vineyard” en “Limited Release” wijnen, rechtstreeks van toonaangevende wijnhuizen in Zuid-Afrika. Deze wijnen zijn opgeslagen in temperatuurgecontroleerde kelders en zijn waarschijnlijk nergens anders verkrijgbaar.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Singita Lebombo Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen