WeTu Analytics

Thornybush Game Lodge

Elegant en exclusief, Thornybush Game Lodge biedt het complete pakket voor individuele gasten, familievakanties, zakelijke uitjes, kleine groepen of bruiloft extravaganzas. De veeleisende reiziger van Thornybush Game Lodge wacht spannende dager- en schemersafari's, een exclusieve eigen spa, gastronomische gerechten, 's werelds beste wijnen en sublieme luxe accommodatie. Een volledig uitgerust conferentiecentrum voor zestig personen maakt het plaatje compleet.

Tot veertig personen kunnen worden ondergebracht in luxe met airconditioning in Thornybush Lodge, in achttien luxe suites en twee royaal geproportioneerde familiesuites.

De luxe suites zijn uitstekend uitgerust en ingericht in de weelderige stijl die past bij deze vijfsterrenlodge. Rustige, gedempte tinten en donker hout worden overal gebruikt om de rustige sfeer van uw omgeving te verbeteren, en de meubels en accessoires zijn van de hoogste standaard. De eigen badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een groot bad met uitzicht op de savanne, binnen- en buitendouches.

Alle suites hebben een eigen houten dek, met comfortabele zitplaatsen, met uitzicht op het reservaat en de waterput. Hier kunt u een time-out nemen om uw gedachten te verzamelen, veertig knipoog te vangen of uw dagboek bij te werken terwijl u geniet van de voordelen van frisse lucht, zon en een rustige omgeving.

De familiesuites beschikken over een eigen dompelbad op het dek. Een ander extra in deze units is de lounge met een slaapbank voor twee kinderen. Deze grote villa's zijn geschikt voor maximaal twee volwassenen en twee kinderen jonger dan twaalf of drie volwassenen. De familiesuites zijn ruimer en zijn ingericht in dezelfde weelderige stijl als de eenpersoonssuites.

Een aantal activiteiten worden georganiseerd voor kinderen in Thornybush Game Lodge, meld je kinderen aan voor het 'Ranger in Training' -programma bij het boeken van je accommodatie, en ze zullen tijdens hun verblijf genieten van leuke educatieve activiteiten.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Thornybush Game Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen