WeTu Analytics

Thornybush Game Lodge

Luxury Suites

(18 Kamers)

De luxe suites zijn uitstekend uitgerust en ingericht in de weelderige stijl die past bij deze vijfsterrenlodge. Rustige, aardetinten worden overal gebruikt om de rustige sfeer van uw omgeving te verbeteren, en de meubels en accessoires zijn van de hoogste standaard. De eigen badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een groot bad met uitzicht op de Savannah, binnen- en buitendouches. Alle suites zijn voorzien van airconditioning, een minibar en een koffiezetapparaat.

Alle suites hebben een eigen houten dek, met comfortabele zitplaatsen, met uitzicht op het reservaat en de waterput. Hier kunt u een time-out nemen om uw gedachten te verzamelen, veertig knipoog te vangen of uw dagboek bij te werken terwijl u geniet van de voordelen van frisse lucht, zon en een rustige omgeving.

Toon meer
Toon minder

Family Suite

(2 Kamers)

De familiesuites beschikken over een eigen dompelbad op het dek. Een ander extra in deze units is de lounge met een slaapbank voor twee kinderen. Deze grote villa's zijn geschikt voor maximaal twee volwassenen en twee kinderen jonger dan twaalf. De familiesuites zijn ruimer en zijn ingericht in dezelfde weelderige stijl als de luxe suites.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Thornybush Game Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen