WeTu Analytics

Thornybush Game Lodge

Early morning and late afternoon game drives

De dag begint als de dageraad over het Afrikaanse bushveld breekt. Na een vroege wekdienst in de ochtend worden koffie, thee en beschuit geserveerd op het hoofddek. Kort daarna vertrekt u in een open Land Cruiser met ervaren Guides en Trackers die hun uitgebreide kennis van de bush delen. Deze schijven worden soms uitgevoerd die het meest geschikt zijn voor het bekijken van games, die variëren afhankelijk van het seizoen, maar meestal vroeg in de ochtend begint. Indien van toepassing kunt u uit het voertuig worden uitgenodigd om sporen te bekijken, bepaalde planten te onderzoeken en sporen te volgen.

De gamedrive in de namiddag wordt voorafgegaan door high tea en strekt zich uit tot in de avond om zelden geziene nachtelijke soorten te bekijken door fakkels.

Toon meer
Toon minder

Guided Bush Walks

Na een uitgebreid ontbijt wordt geserveerd in het kamp of in de rivierbedding of bush, worden de gasten wandelingen aangeboden die passen bij hun interesses en fitnessniveaus en worden begeleid door een bewapende ranger en tracker.

Wandelingen bieden de gasten een betere kans om een aantal van de kleinere wezens van de struik te zien, evenals een kans om meer te leren over de flora en fauna van de regio, en om een kans te hebben om tracks in meer detail te volgen.

Toon meer
Toon minder

Hot Air Balloon Excursion

Een uur lange vlucht over het schilderachtige Lowveld gedeelte van de Blyde Rivier. Naarmate de zon opkomt, biedt het landschap, de vegetatie en, als je geluk hebt, wat wilde dieren fotomogelijkheden. Game spotting kan niet worden gegarandeerd, maar op de meeste vluchten zien we vlakspel zoals giraffe en gnoes. Algemene voorwaarden zijn van toepassing - extra kosten.

Toon meer
Toon minder

Africology Spa

Africology is het toonaangevende natuurlijke, milieuvriendelijke en holistische spa- en huidverzorgingsbedrijf in Zuid-Afrika, met zijn succes dat zich uitstrekt over internationale grenzen zoals de VS, Europa en Groot-Brittannië. Therapeutisch in haar aanpak, Africology gebruikt alleen alle natuurlijke ingrediënten die bio-identiek zijn aan uw biologie; effectief verbeteren van de integriteit van uw huid en tegelijkertijd voorkomen van vroegtijdige veroudering.

Onze productformuleringen en spabehandelingen zijn geïnspireerd op de wijsheid van de traditionele genezers van Afrika en vieren het levendige erfgoed, de gemeenschappen en het plantenleven van Afrika. Ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat lichaam en biologie in harmonie worden behandeld en genieten van een echt authentiek Afrikaans aanbod.

95% van onze producten zijn Vegan Friendly, We testen niet op dieren en onze producten zijn gecertificeerd voor het milieu.

Toon meer
Toon minder

Thornybush Community Project

Gasten worden uitgenodigd om een bezoek te brengen aan het gemeenschapsproject dat lokale initiatieven omvat om diensten te verlenen aan de lokale gemeenschappen. Algemene voorwaarden beschikbaar op aanvraag. Er zijn extra kosten van toepassing.

Toon meer
Toon minder

Thornybush Game Lodge - Children's Activity

Thornybush Game Lodge verwelkomt kinderen van alle leeftijden. Kinderen jonger dan 12 jaar ontvangen bij aankomst een speciale rugzak en worden uitgenodigd om deel te nemen aan de vele activiteiten die beschikbaar zijn. Activiteiten en tijden worden bij aankomst met de ouders besproken. De Thornybush Amani Spa biedt ook kinderbehandelingen tegen een toeslag.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Thornybush Game Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen