WeTu Analytics

The Plettenberg

The Beach House

(1 Eenheid/villa)

Met een ruim terras met uitzicht op zowel het strand als de omliggende bergen van Plettenberg Bay, The Beach House is ideaal om te genieten van het uitzicht in een exclusieve ruimte met vijf-sterren service.

Gasten van The Beach House hebben gemakkelijk toegang tot de hotelfaciliteiten van The Plettenberg in de aangrenzende gebouwen, terwijl ze toch genieten van de privacy die deze accommodatie biedt.

Twee slaapkamers met en-suite badkamers leiden uit een grote woonkamer met open haard, een eetkamer en een kleine keuken. Inclusief een eigen zwembad, een flatscreen-tv en een dvd-speler, satelliet-tv en WiFi.

Het Beach House biedt 150m2 ruimte en de tarieven bij The Beach House beginnen bij R 16 765,00 per eenheid.

Toon meer
Toon minder

The Lookout Villa

(1 Eenheid/villa)

De gasten van The Lookout Villa kijken uit op de schilderachtige Plettenberg Bay en verwachten verwend te worden in een van de meest exclusieve adressen in de omgeving. In deze speciale accommodatie van The Plettenberg kunt u genieten van peulen met walvissen en dolfijnen, darten meeuwen en uitzicht op de oceaan.

Deze villa met 3 slaapkamers van 190m2 is een ideale optie voor gezinnen, met een open lounge en eethoek. Een goed gevulde keuken, een eigen zwembad en tuin, evenals een flatscreen-tv en dvd-speler, satelliet-tv en WiFi in het hele gebouw zijn standaard aanwezig. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer.

Maximaal twee personen per kamer De tarieven voor The Lookout Villa beginnen bij R 20 350,00 per eenheid.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

The Plettenberg

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen