WeTu Analytics

The Plettenberg

Double Room

De tweepersoonskamers van The Plettenberg zijn een elegante keuze. Ze zijn individueel ingericht en beschikken over een ruime slaapkamer met een eigen badkamer.

Airconditioning in de kamers zorgt voor ultiem comfort voor de gasten. Maximaal twee personen per kamer. Elke tweepersoonskamer varieert in grootte tussen 30 en 45 m2.

Toon meer
Toon minder

Luxury Double Rooms

De luxe tweepersoonskamers hebben elk hun eigen zithoek, slaapkamer met eigen badkamer en overal airconditioning. Ze zijn individueel ingericht om de maritieme omgeving rondom het hotel weer te geven.

Het uitzicht over de prachtige tuinen van The Plettenberg varieert per luxe tweepersoonskamer. Maximaal twee personen per kamer. Voorzieningen in de luxe tweepersoonskamers, die in grootte variëren van 35-70 m2.

Toon meer
Toon minder

Luxury Double Sea View

De zes luxe tweepersoonskamers met uitzicht op de prachtige Plettenbergbaai en de omliggende oceaan bieden elk uitzicht op de omgeving.

Elke kamer is net zo uniek als het uitzicht, met een verfijnde individuele inrichting en biedt ultiem comfort met een zithoek, inloopdouches en overal airconditioning.

Gasten kunnen hier vanuit hun kamers genieten van de prachtige zonsondergangen en een beter zicht krijgen wanneer groepen walvissen of dolfijnen naar de baai trekken.

De luxe tweepersoonskamers met zeezicht variëren in grootte van 38-54 m2. Maximaal twee personen per kamer.

Toon meer
Toon minder

Suite

Met een smaakvolle inrichting geïnspireerd op het omringende uitzicht op Plettenberg Bay, bieden de vijf suites elk een individueel palet waar gasten van kunnen genieten.

Een aparte loungeruimte, een slaapkamer met eigen badkamer en overal airconditioning bieden de gasten luxe en comfort, zodat ze kunnen ontspannen en genieten van het hotel en de service.

De suites variëren in grootte tussen 48-70 m2. Maximaal twee personen per kamer.

Toon meer
Toon minder

Premier Suite

Met zeven individueel ingerichte Premier Suites waaruit u kunt kiezen in The Plettenberg, zullen gasten zeker genieten van alle variaties van deze kamers. Elke Premier Suite biedt uitzicht over de omgeving, waar u via openslaande deuren van kunt genieten.

Elke ruime Premier Suite beschikt over een aparte lounge, satelliettelevisie en een slaapkamer met eigen badkamer. Er is overal airconditioning aanwezig.

Premier Suites variëren in grootte tussen 50-78 m2. Maximaal twee personen per kamer.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

The Plettenberg

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen