WeTu Analytics

The Plettenberg

Double Room

De tweepersoonskamers van The Plettenberg zijn elegant ingericht en beschikken over een ruime slaapkamer met een eigen badkamer.

Airconditioning en vloerverwarming in de kamers zorgen voor ultiem comfort voor de gasten. Maximaal twee personen per kamer. Elke tweepersoonskamer varieert in grootte tussen 30-45m2.

Toon meer
Toon minder

Luxury Double Rooms

Alle luxe tweepersoonskamers hebben een eigen zithoek, een slaapkamer met een eigen badkamer, airconditioning en vloerverwarming. Ze zijn individueel ingericht om de maritieme omgeving rondom het hotel te weerspiegelen.

Het uitzicht op de onberispelijke tuinen van The Plettenberg varieert van elke luxe tweepersoonskamer. Maximaal twee personen per kamer. Voorzieningen in de luxe tweepersoonskamers, die variëren in grootte van 35-70m2.

Toon meer
Toon minder

Luxury Double Sea View

De zes luxe tweepersoonskamers met uitzicht op de prachtige baai van Plettenberg en de omliggende oceaan bieden elk uitzicht op de omgeving.

Elke kamer is net zo uniek als het uitzicht, met een verfijnde individuele inrichting en biedt het ultieme comfort met een zithoek, inloopdouches en airconditioning en vloerverwarming overal.

De gasten kunnen hier genieten van de prachtige tinten van zonsondergang vanuit hun kamers en een beter zicht krijgen wanneer er peulen walvissen of dolfijnen naar de baai komen.

De luxe tweepersoonskamers met uitzicht op zee variëren in grootte van 38-54m2. Maximaal twee personen per kamer.

Toon meer
Toon minder

Suite

De vijf suites hebben een smaakvolle inrichting die geïnspireerd is op het omliggende uitzicht op de baai van Plettenberg en bieden elk een eigen palet waar gasten van kunnen genieten.

Een aparte loungeruimte, slaapkamer met eigen badkamer en airconditioning en vloerverwarming bieden de gasten luxe en comfort, zodat ze kunnen ontspannen en genieten van het hotel en de service.

De suites variëren in grootte tussen 48-70m2. Maximaal twee personen per kamer.

Toon meer
Toon minder

Premier Suite

Met zeven individueel ingerichte Premier Suites, waaruit u kunt kiezen in The Plettenberg, kunt u genieten van alle variaties van deze kamers. Elke Premier Suite biedt uitzicht over de omgeving, waar u via openslaande deuren van kunt genieten.

Elke ruime Premier Suite beschikt over een aparte lounge, satelliet-tv en een slaapkamer met een eigen badkamer. Er is overal airconditioning en vloerverwarming.

Premier Suites variëren in grootte tussen 50-78m2. Maximaal twee personen per kamer.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

The Plettenberg

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen