WeTu Analytics

The Plettenberg

Restaurant at The Plettenberg

Het overdekte eetgedeelte biedt een prachtig uitzicht op het zwembad en de oceaan, terwijl het buitenterras perfect is voor diners in de buitenlucht, met een betoverend uitzicht op de oceaan — vooral bij zonsondergang.

Het restaurant doet zijn naam eer aan en staat bekend om zijn overvloed aan oceanen. Het is geïnspireerd op het rijke onderwaterleven in Plettenberg Bay. Het keukenteam, onder leiding van Executive Chef Kyle Macaskill, bereidt innovatieve, duurzame visgerechten, samen met een ruime keuze aan vlees en groenten. Door nauw samen te werken met lokale leveranciers, zijn de ingrediënten altijd seizoensgebonden en van uitstekende kwaliteit.

De kenmerkende gerechten in het restaurant zijn gemaakt door Kyle om de smaak van de baai weer te geven en omvatten een verscheidenheid aan elegante vis-, vlees- en vegetarische opties met een zorgvuldig samengestelde wijnkaart die de culinaire ervaring compleet maakt. Het ontspannen zwembadmenu biedt stevige gerechten, en gasten kunnen ook boeken om te genieten van Afternoon Tea.

Openingstijden
Ontbijt: 07u00 tot 10u30
Middagtheemenu: 12.00 tot 17.00 uur
Lunch/diner: 12.00 tot 22.00 uur

Toon meer
Toon minder

The Sandbar

The Sandbar is een voortreffelijke, eigentijdse cocktailbar en lounge die wordt bezocht door lokale klanten, evenals Zuid-Afrikanen die kiezen voor een vakantie in Plettenberg Bay.

De afwerking van glas, wit leer, marmer en natuurlijk eiken vormen een opvallend ontwerp, benadrukt door slimme verlichting. De grote fotografische panelen aan de muren bieden een buitenperspectief op het gebied van de Plettenberg Bay.

De Sandbar is de hele dag door de perfecte ontmoetingsplaats voor drankjes en thee, en's avonds is het ideaal om te genieten van bekroonde Zuid-Afrikaanse wijnen, een verscheidenheid aan champagnes en een scala aan zorgvuldig vervaardigde cocktails.

Openingstijden
Dagelijks van 11u00 tot 23u30

Toon meer
Toon minder

Tea Time

Onze befaamde Afternoon Tea wordt geserveerd met de beste selectie thee of koffie, evenals MCC of champagne op aanvraag.

Of u nu een verloving of babyshower, verjaardag of bar mitswa viert, of een bedrijfsfeest, wij kunnen het evenement aanpassen aan uw behoeften en bieden de perfecte locatie voor uw bezoek — of het nu gaat om de Blue Wing met 180 graden zeezicht, ons restaurantterras of de intieme Summer Lounge.

BOEKINGEN ESSENTIEEL

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

The Plettenberg

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen