WeTu Analytics

Forest Chem Chem

'Kuungana' betekent 'verbinden in het Swahili en dit is de essentie van Forest Chem Chem. Het kamp is ontworpen om mensen bij elkaar te brengen over de warmte van een knetterend kampvuur. Het is een plek voor families en vrienden om met elkaar te verbinden, met de struik, met Afrika en met zichzelf.

Hier ontdekken de gasten nog meer mogelijkheden om de wildrijke gebieden aan het Tarangire National Park en het meer van Burunge te verkennen. Forest Chem Chem is alleen beschikbaar op exclusieve basis met 3 vintage tenten en 1 familietent. Het kamp is comfortabel geschikt voor maximaal acht volwassenen en twee kinderen.

Met exclusiviteit komt volledige vrijheid! Forest Chem Chem is de kans om zelf een bush camp te ervaren. In het hart van Tanzania bevinden zich enkele van de dichtstbevolkte natuurgebieden die het land te bieden heeft. Dit komt door onze nabijheid tot niet één, maar twee nationale parken, en de opstanding van een oude trekcorridor door dit land als gevolg van het instandhoudingswerk van de Chem Chem Association.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Forest Chem Chem

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen