WeTu Analytics

Forest Chem Chem

Private Game Drives on the Private Concession

Bij Forest Chem Chem is elk verblijf inclusief een eigen voertuig en een Chem Chem gids.

Ontdek deze ongelooflijke wildernis met een van onze deskundige veldgidsen, vanaf de zetel van een 4x4 Land Rover. De voertuigen zitten tussen de vijf en acht passagiers.

Geen drukte gegarandeerd met 16 000 ha! Hou je ogen open voor olifant, luipaard, leeuw, cheeta, giraffe, zebra...

Toon meer
Toon minder

Sundowners on the edge of Lake Burunge

Er is weinig om een Afrikaanse zonsondergang te verslaan en te genieten van het display met sundowners aan de rand van het meer van Burunge.

Toon meer
Toon minder

Day trips to Tarangire National Park

Ontdek de game-rijke omgeving van het adembenemende Tarangire National Park vanuit het comfort van een open 4x4.

Om Tarangire te bezoeken, kunt u kiezen voor een volledige of halve dag excursie, inclusief een picknick ontbijt of lunch op een privéterrein. Verwacht enorme olifantenkuddes en enorme baobabs.

Toon meer
Toon minder

Open-flame Cooking Together

Verzamel rond het vuur met vrienden en familie. Inhalen van de waarnemingen en ervaringen van de dag, terwijl u kookt boven een open vuur onder leiding van vertrouwde chef-koks.

Toon meer
Toon minder

Family Safaris

Forest Chem Chem verwelkomt kinderen vanaf 6 jaar (2019) en alle leeftijden n 2020.

Het team zal onvergetelijke herinneringen creëren door struikvaardigheden van Maasai-krijgers te leren: hoe maak je een vuur, gebruik je een pijl en boog, gooi een speer. Een bezoek aan lokale scholen en dorpen zal hen blootstellen aan verschillende culturen. Kinderen kunnen een recyclebare voetbal bouwen, wildlife tracks volgen en safari-thema cupcakes versieren.

Toon meer
Toon minder

Sunrise Hill Climb

Er is een serene schoonheid aan een landschap bij dageraad. Beklim de heuvels tussen de Chem Chem Lodge & Little/Forest Chem Chem met uw gids om te kijken over de uitgestrektheid van het land dat we werken om whille de zon zegent een nieuwe dag in Afrika.

Toon meer
Toon minder

Big Game & Wildlife Walking

Een van de goed opgeleide veldgidsen leidt je in een zoektocht naar het herkennen en volgen van diersporen. Je zult letterlijk in hun voetsporen treden — vaak nemen je binnen 15 meter van deze majestueuze dieren. Hoor ze, zie ze, ruik ze.

Toon meer
Toon minder

View from the Top

Er is geen uitzicht zoals die uit de lucht. Vlieg over het Burunge Wildlife Management Area en ervaar het epische deel van het Burunge Wildlife Management Area met een keuze aan helikoptervluchten of luchtballonvaren.

Toon meer
Toon minder

School Trips & Cultural Tours

Bezoek een van de scholen ondersteund door de Chem Chem Association. Doe mee aan een geïmproviseerde voetbalwedstrijd met de kinderen, deel Afrikaanse liedjes en dans met hen. Je kunt zelfs een wiskunde, aardrijkskunde of Engelse les leren. Leer van hen zoals ze van jou leren.

Breid je culturele horizon uit en ontmoet Choroko, Maasai chief, en enkele van zijn vrouwen; Sindani, Seeki, Nebulu en Nemburis. Geniet van een authentieke ervaring met het delen van verhalen en leren over de Maasai cultuur.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Forest Chem Chem

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen