WeTu Analytics

Mosaic Lagoon Lodge

Verborgen tussen oude melkwood bomen, ontdek een plek van buitengewone schoonheid voor contemplatie en avontuur. Verstopt in de buurt van het pittoreske dorpje Stanford, is Mosaic het antwoord van de Kaap op de luxe Afrikaanse toevluchtsoord lodge.

Mosaic is een van de mooiste verborgen pareltjes van Zuid-Afrika aan de Kaap Whale Coast, aan de Hermanus Lagoon, bij het ongerepte Walker Bay Beach aan de Atlantische Oceaan en heeft een prachtig uitzicht op de Overberg Mountains. Mosaic is een boutique gastenresort waar luxe is geregen met aardse schoonheid en hemelse nachtelijke hemel.

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt Mosaic de meest veelzijdige ervaring in het gebied met 1000 hectare natuurgebied en meer dan 3 km aan voorgevel op de prachtige Hermanus lagune. Activiteiten bij Mosaic zijn onder andere ondergedompeld in geweldige fynbos bloemen en vogelleven van het Kaap Floral Kingdom, lagune cruises, prachtige stranden, fascinerende zeeleven en enkele van's werelds mooiste wijnlanden. Dit wordt aangevuld met warm lachend personeel dat verse gerechten serveert in combinatie met heerlijke Zuid-Afrikaanse wijn. Mosaic is ook centraal gelegen voor walvissen spotten, scheepstochten, haaienkooien duiken en het verkennen van de Overberg Wijnregio, en de perfecte locatie voor natuur- en activiteitenliefhebbers.

De lagune LODGE legt de essentie van rust vast met slechts vijf safari-suites die zijn geweven in een oud melkwood bos. Een verwend verblijf hier is all-inclusive van maaltijden, avontuurlijke activiteiten en huisdranken/wijn/bier/sterke drank. In de Mosaic Rain Spa (binnen of buiten) kunt u genieten van ontspannende massages, huid- en nagelbehandelingen met biologische producten van Rain Africa (tegen betaling).

Na een vleugje vogels kijken vanaf een afgelegen veranda, ga je de promenade af onder een bladerdak van bomen naar het verwarmde dompelbad met uitzicht op de bergen en de lagune, waar je favoriete watervogels kunt spotten. Drankjes en maaltijden worden buiten gedeeld of in de eetkamer door een open haard die de ziel zal verwarmen.

De keuken bij Mosaic is vers, heerlijk en het creatieve meesterschap van onze chef-kok, onze bakker, onze tuinman en lokale producenten. Het ontbijt is een stevige maaltijd met versgebakken muffins, zelfgemaakte jam, vers fruit en een warme maaltijd. Lunch wordt geserveerd gastronomische picknick stijl buiten of rond brandende haarden als er een chill in de lucht. Er worden heerlijke diners bereid door de chef-kok en gebouwd rond biologische groenten uit de tuin en lokale seizoensingredi├źnten... en het beste gecombineerd met fijne Zuid-Afrikaanse wijn uit de Moza├»ekkelder!

En als de avond valt, worden prachtige kleuren van de ondergaande zon boven de lagune en de glorieuze uitgestrektheid van de met sterren gevulde Zuid-Afrikaanse hemel gezien.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Mosaic Lagoon Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen