WeTu Analytics

Mosaic Lagoon Lodge

4x4 Beach Excursions to adjacent Walker Bay Beach

LOCATIE onderscheidt Mosaic van alle anderen, met Walker Bay naast de deur. Vanuit Lagoon Lodge, spring op een open 4x4 voertuig en ontdek fynbos, vogels en het ongerepte Walker Bay Beach en Nature Reserve en geniet van prachtige zonsondergangen boven de oceaan. U kunt genieten van hapjes en drankjes tijdens het kijken naar bezienswaardigheden van het fascinerende zeeleven.

Tussen juni en december migreren Southern Right Walvissen van Antarctica naar de schuilplaats van Walker Bay naar hof, partner en kalf. Walvissen kunnen vanaf de top van zandduinen worden bekeken onder het genot van een favoriet drankje. September tot en met november is het hoogtepunt van het walvisseizoen.

Toon meer
Toon minder

Quad Biking on Mosaic

Begeleide quad-bike tours nemen je mee door fynbos beklede heuvels, lagune wetlands en het spotten van fantastische vogels. Rijd langs de rand van de lagune of tot hoge punten op Mosaic met 360 graden uitzicht op de oceaan, de lagune en de bergen. Mosaic's professionele gidsen maken de fijne kneepjes van de schepping tot leven komen.

Toon meer
Toon minder

Boat Cruise on the Hermanus Lagoon

Stap aan boord van de „Lady Stanford” vanaf de oevers van Stanford op de rivier de Kleinr voor een excursie tussen watervogels en de torenhoge Overberg Mountains. Tijdens het cruisen kunt u genieten van drankjes en snacks.

Toon meer
Toon minder

Kayaking on the Hermanus Lagoon

Glijden in een kajak op de lagune om de prachtige blauwe kranen en watervogels te ontmoeten in het natuurlijke wetland bij Mosaic, een uitgeroepen vogelreservaat. Of kajak naar de monding van de lagune naar het prachtige witte zand van Grotto Beach.

Toon meer
Toon minder

Milkwood Spa at Mosaic

Mosaic is een plek om ons te concentreren op welzijn van geest, lichaam en ziel, zodat we ons leven ten volle kunnen leiden en kunnen genieten van alles wat goed is. Het is een plek om omringd te worden door ontzagwekkende schepping, de natuur te ontdekken, frisse lucht in te ademen, gezonde activiteiten te ondernemen, onszelf te versterken met gezonde voeding en verjongd te worden in de MASIC Milkwood Spa.

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige, natuurlijke spa-producten van Afrikaanse oorsprong. Ze zitten boordevol botanische extracten, antioxidanten en omega oliën die onze huid voeden en onze reukzin stimuleren. Gezichtsbehandelingen worden gedaan met de premium Elemis producten en de Elemis BIOTEC machine voor de gladste huidresultaten.

Spa-behandelingen kunnen binnen onze buitenlucht onder een eigen weelderige luifel van melkhout bladeren met uitzicht op de lagune, waar u ook kunt genieten van een warme verkwikkende buitendouche. Zachte muziek en geluiden van vogels verlichten u in ontspanning als onze uitstekende therapeut u verwent. Geniet van de MOSAIC Milkwood Spa ervaring waar u wordt gevoed in een wellness state of mind.

Toon meer
Toon minder

Spectacular Flora on Mosaic

Het Kaap Floral Kingdom is een waar wonder van de wereld, met de rijkste dichtheid van plantensoorten op aarde ∙ 8.600 met bijna 6.000 die nergens anders op aarde voorkomen. Fynbos, Afrikaans voor “fijne struik”, is het unieke type vegetatie dat miljoenen jaren geleden is ontstaan uit de as van door droogte gestreste bossen. U wordt begeleid langs de lagunerand en wetlands om ingewikkelde planten-dierlijke relaties te ontdekken en het belang van het behoud van dit unieke bloemenrijk.

Toon meer
Toon minder

Fantastic Bird Watching on Mosaic - Almost 200 species

Of het nu gaat om vogels kijken vanaf een privédek of op een begeleide wandeling of een quad-fietstocht, de vogels bij Mosaic verrukken liefhebbers. Meer dan 140 vogelsoorten zijn de thuisbasis van Mozaïek. Watervogels langs de kustlijn zijn net zo talrijk als de soorten die worden gevonden op fynbos bedekte kalkstenen ruggen. Blauwe kranen nestelen in het vogelreservaat bij Lagoon Lodge, flamingo's doorkruisen de lagune is massa, bonte ijsvogels kunnen worden bekeken op jacht naar voedsel en uilen worden gespot dag en nacht. Bekijk onze volledige lijst van vogels.

Toon meer
Toon minder

Area Activity - Archeological Cave Tour

Net langs de kust van Mosaic ligt een van de belangrijkste archeologische erfgoedlocaties in de Westkaap, Klipgat Cave. Dit grottenstelsel werd miljoenen jaren geleden gevormd en men gelooft dat het tot 70.000 jaar geleden door mensen bezet was. De Khoi-mensen bezetten dit grotsysteem en leefden op schelpdieren en dieren in het gebied op dat moment. De grot kan worden rondgetoerd en een 8 km strandwandeling kan worden genoten, samen met sundowners op het strand en een 4x4 reis terug naar Mosaic.

Toon meer
Toon minder

Area Activity - Whale watching & Marine Ocean Tours

Tussen juni en december migreren Southern Right Walvissen van Antarctica naar het zuidelijkste puntje van Afrika naar hof, partner en kalf. Walker Bay is de beste plek in de wereld om deze enorme zoogdieren te bekijken. Deze reis neemt je mee per boot op zoek naar de Marine Big 5: Walvissen, Grote Witte Haai, Afrikaanse pinguïn, Kaap Fur Seal en dolfijn.

Toon meer
Toon minder

Area Activities - Shark Cage Diving

Leer meer over de cirkel van het zeeleven op deze boottocht, die je meeneemt naar Shark Alley, tussen Dyer Island en Geyser Rock, de thuisbasis van 60.000 Cape Fur Seals. Grote blanken worden gezien vanaf de boot en in een veilige kooi net onder het wateroppervlak. De ervaring om oog in oog te staan met deze grote wezens is gewoon spannend!

Toon meer
Toon minder

Area Activity - Scenic Tour by plane

Vliegen over Walker Bay geeft je een van's werelds meest spectaculaire uitzichten op bergen, witte zandstranden, duinen en het mariene leven. Vanuit de lucht kun je de enorme omvang van de Southern Right Walvissen begrijpen en hopelijk een glimp opvangen van een kalf dat leert lob-tail of breuk. Geweldige schilderachtige vluchten zijn beschikbaar door het hele jaar.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Mosaic Lagoon Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen