WeTu Analytics

Wilderness Little Mombo

Wilderness Little Mombo – Game Drives *

Verken de Mombo Private Traversing Area met gamedrives die de rijke fauna van de omgeving onthullen, van roofdieren tot prooien. Dit is echt een rijk jachtgebied voor luipaarden en grote groepen leeuwen. \

* Let op: aangezien het kamp zich in het Moremi Game Reserve bevindt, zijn nachtelijke ritten niet mogelijk in Wilderness Little Mombo.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Little Mombo – Bush Brunch

Ervaar een uitgebreide brunch met onze ervaring buiten het kamp, zodat u zoveel mogelijk tijd in de bush kunt doorbrengen. Geniet van uitstekend eten in de prachtige natuurlijke omgeving na een opwindende gamedrive.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Little Mombo – Hides

Breng tijd door in onze huiden, voor uitzonderlijke vogels en dieren. Ideaal voor enthousiaste fotografen die het geduld hebben om rustig te zitten en te wachten tot dieren in het wild naar de waterput dwalen. Het meest productief voor het bekijken van games in de drogere maanden voor een persoonlijk perspectief van dichtbij.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Little Mombo – Massage Treatments

Tijdens een bezoek aan Wilderness is Little Mombo therapie op zich, dankzij de sublieme locatie in de wildernis biedt het kamp een holistische gezondheids- en welzijnservaring. Geniet van een kenmerkende behandeling en geniet van de verkwikkende verwennerij in het ontspannende kuuroord.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Little Mombo – Workouts In The Wilderness

Voor degenen die willen sporten, is er een fitnessruimte waar je in het zweet kunt werken terwijl je geniet van een uitzicht vol, vaker wel dan niet, met dieren in het wild.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Wilderness Little Mombo

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen