WeTu Analytics

Little Mombo

Plaats: Gelegen onder een schaduwrijk bladerdak van prachtige jakkenbessen en worstbomen, tegenover Mombo aan de andere kant van Chef's Island, gelegen in het beroemde Moremi Game Reserve van de Okavango Delta, ligt Little Mombo. Dit magische kamp kijkt uit over een uiterwaarden die een verbazingwekkende verscheidenheid aan dieren in het wild herbergt.

Accommodatie: Little Mombo is herbouwd in 2018 en is een viering van ons doel voor behoud. Met slechts vier suites is Little Mombo een kleinere, intiemere versie van het zusterkamp. Met een eigen lounge, eethoek, keuken en boma, is het verbonden met Mombo via verhoogde houten loopbruggen. Met andere faciliteiten, zoals een Safari Boutique, een spa, een fitnessruimte en een baantjesbad dat wordt gedeeld met Mombo. Het ontwerp drukt onbeschaamde (maar toch passende en duurzame) luxe onder doek uit, onvergelijkbare gastvrijheid en ontmoetingen met wilde dieren van wereldklasse.

Doel: Little Mombo is 100% zonne-energie en afvalwater wordt behandeld in een bovengrondse rioolwaterinstallatie. Om ons gebruik van flessenwater te verminderen, biedt de on-site omgekeerde osmosefiltratie gasten van hoge kwaliteit drinkwater.

isolatie en pure diversiteit van geschikte vegetatie maakt het gebied ideaal voor toegewijde instandhoudingsinspanningen om ervoor te zorgen dat de ongerepte habitats en dichte dieren in het wild worden bewaard voor toekomstige generaties.

Unieke verkooppunten

Een prachtig ingericht kamp, perfect voor intieme groepen
Gevonden in het belangrijkste uitkijkgebied van de Okavango
Hoge concentraties vlakten spel en hun roofdieren, inclusief alle grote katten

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Little Mombo

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen