WeTu Analytics

Duba Plains Camp

Het beroemde Duba Plains Camp ligt in het hart van de Okavango Delta. Een matrix van palmeilanden, overstromingsvlakten en bossen, het privéreservaat van 33 000 hectare dat typisch is voor het unieke landschap van de regio. Duba Plains Camp biedt 5 op maat gemaakte suites, naast een aparte suite met 2 slaapkamers, toepasselijk de Duba Plains Suite genoemd, allemaal ontworpen door Dereck Joubert om op te gaan in het bos en om te profiteren van de vormen en texturen van de schaduw, maar ook om de oude klassieke Afrikaanse safari-stijl van de jaren 1920 op te roepen. wildlife connaisseur's ontsnapping met letterlijk duizenden dieren in een bijna eindeloos patroon over de overstromingsvlakten. Alle kamers zijn opgeheven op gerecycled spoorwegdek en bieden gasten een prachtig uitzicht op de omliggende uiterwaarden en de gestage stroom van wilde dieren die voorbij paradeert.

Dit is de plek die de eigenaren, en National Geographic filmmakers, natuurbeschermers en ontdekkingsreizigers, Dereck en Beverly Joubert, kozen voor hun thuisbasis. Great Plains Conservation is de enige exploitant van de concessie en biedt gasten de ultieme mogelijkheid voor privéwaarnemingen van dieren in het wild.

Duba Plains heeft een model ontwikkeld dat maximaal voordeel creëert voor de gemeenschap in de buurt met leasefondsen, banen en andere projecten zoals onze Big Cats Caring for Communities, Lamps for Learning (zonnepotten) Conservation Camp for Kids. Dit partnerschap zorgt ervoor dat deze gemeenschappen tastbare en substantiële voordelen krijgen van het behoud van wilde dieren.

Duba Plains is trots op zijn buitengewone natuurervaringen en intieme blootstelling aan het beste van de beste wilde dieren, van leeuwen en luipaarden tot olifanten en buffels en alles daartussenin. Duba Plains staat ook bekend om interessante Kalahari-soorten zoals Aardwolf en Pangolins.

Elk van onze kampen heeft chef-koks en een zorgvuldig uitgekozen wijnkaart. Duba Plains is geen uitzondering en beschikt over een kelder met een paar honderd flessen wijn van vrienden van de Jouberts - wijnmakers die hun verhaal buiten de fles vertellen, natuurbeschermers, mensen die een gemeenschap hebben die ze steunen of iets dat ze teruggeven naast het feit dat ze op de Great Plains Wine Selection staan voor de kwaliteit. van hun wijnen.

Hoewel Duba Plains Botswana's beste landsafari en een Okavango Delta ervaring biedt, is dit echt een plek om een verkwikkende, maar vredige allround reeks ervaringen te vinden, van het bekijken van wilde dieren en vogels of vissen vanaf de boot en spannende ritten met deskundige gidsen en vriendelijke gastheren.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Duba Plains Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen