WeTu Analytics

Duba Plains Camp

Game drives (day & night)

Gamedrives (dag en nacht) vinden plaats in enkele van Botswana's best aangepaste voertuigen. De Toyota Land Cruisers van Duba Plain zijn uniek ontworpen om de uiterwaarden te doorkruisen. Deze zijn natuurlijk open, luifels en op maat gemaakt voor fotografen (verhoogde daken, fotografische staven, multi-plug omvormers). De Cruisers zitten slechts vier tot zes gasten op elk voertuig en zijn volledig gevuld met drankjes en snacks. Elke suite heeft een professionele camera en lenzen als pakket voor gasten om te gebruiken of uit te proberen. Afbeeldingen worden gedownload en gepresenteerd om ze zonder extra kosten mee te nemen.

Hoewel de focus blijft liggen op de meest comfortabele tijden van de dag (vroeg tot halverwege de ochtend en laat in de middag tot de avond) voor ritten, is het heel gebruikelijk in Duba Plains om volledige dagen in het veld door te brengen, waarbij de brunch aan de voertuigen wordt geleverd omdat de dieren in het wild zo goed zijn en onze focus ligt op het vinden en doorbrengen van tijd. met deze buitengewone ervaringen.

Ons schema is flexibel en gasten worden aangemoedigd om hun eigen reisschema samen te stellen op basis van hun interesses. Heel vaak gaan onze safari's tot in de nacht door op zoek naar nachtelijke soorten. Great Plains gidsen zijn ook enthousiaste trackers en vogelaars en gasten worden aangemoedigd om alles wat het kamp te bieden heeft te ervaren.

Toon meer
Toon minder

Guided Walks

Een ander groot voordeel van het verblijf binnen de conservatieven is de mogelijkheid om het prachtige landschap te voet te waarderen, rustig, zonder het lawaai van motoren. Meestal is's ochtends vroeg of's avonds de beste tijd, omdat het midden van de dag te warm is om uit de schaduw te wagen. Draag goede wandelschoenen, een hoed en neutrale gekleurde kleding om de dieren niet te alarmeren en neem een verrekijker. Je gids zal water voor je hebben. Wandelingen worden geleid door gelicentieerde gidsen met vuurwapentraining.

Toon meer
Toon minder

Motorized Boating

Het waterwegennet van de Okavango Delta is een verkwikkende manier om de reikwijdte van dit enorme moerasgebied te begrijpen. Je zult ongetwijfeld prachtige vogels hebben en misschien zelfs een aantal nijlpaarden, buffels en olifant waarnemingen. (Vboot varen is een seizoensgebonden activiteit, meestal tussen mei en oktober, maar varieert per seizoen).

Toon meer
Toon minder

Catch-and-Release Fishing

Dit is een geweldige activiteit tijdens de siësta halverwege de dag. Zorg ervoor dat je met een gids bent. In januari en februari is er een moratorium op de visserij. Alleen vissen vangen en vrijlaten.

Toon meer
Toon minder

Young Explorers Program

Duba Plains Camp biedt een volledige syllabus van bush craft skills voor onze jonge ontdekkingsreizigers. Dit is een gratis programma dat in de voetsporen treedt van National Geographic Explorers-in-Residence Dereck en Beverly Joubert. Een uitgebreid pakket zal worden verstrekt voor enthousiaste kinderen bij aankomst, zodat ze kunnen leren over oproepen van dieren, hoe dieren te volgen, en andere feiten en cijfers over het wild. Aan het einde van het verblijf van een kind wordt hij/zij een Young Explorer en Conservation Ambassadeur - klaar om uit te gaan en de wereld te vertellen over wat zij geleerd hebben en wat zij ook kunnen doen om deze prachtige omgeving te beschermen.

Toon meer
Toon minder

Photography

Elke gastsuite van Duba Plains is voorzien van een hoogwaardige verrekijker voor gasten, evenals een professionele cameraset, waaronder een camerabody en lenzen. foto's worden bij vertrek van de gast gedownload naar een memory stick. Fotografisch onderwijs via de Great Plains Wild Studio kan worden geregeld voor gasten (tegen een toeslag en vooraf gereserveerd). Collegegeld kan zowel op bedrijfscamera's als persoonlijke camera's van de eigen gast zijn.

Toon meer
Toon minder

Scenic Flight and Champagne Stop

Geniet van een luchtkijkervaring met geweldige landschappen in het noordelijke deel van de Okavango Delta. Voeg onderweg een champagnestop van 15 minuten toe op Palm Island. Moet vooraf worden gereserveerd en is onder voorbehoud van extra kosten en beschikbaarheid.

Toon meer
Toon minder

CULTURAL EXPERIENCE: Life With Elephants Tour

Tour omvat een schilderachtige helikoptervlucht naar Eretsha Village gevolgd door bezoeken aan lokale bedrijven, boerderijen, traditioneel transport en luister naar verhalen over het dagelijks leven naast olifanten en andere dieren in het wild. Tour gestructureerd om overdag plaats te vinden tussen activiteiten voor het bekijken van wilde dieren in het kamp. Moet vooraf worden gereserveerd en is onder voorbehoud van extra kosten en beschikbaarheid.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Duba Plains Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen