WeTu Analytics

King's Pool

Plaats: Dit stijlvolle kamp is vernoemd naar Scandinavische royalty's en kijkt uit op de osseboogvormige King's Pool Lagoon en de Linyanti River-systeem. Activiteiten zijn onder andere dag- en nachtritten, begeleide natuurwandelingen en nabijgelegen hutten, ideaal voor het fotograferen van vogels en dieren in het wild. In het droge seizoen kunnen gasten hun siƫsta kijken naar het kijken naar beneden om te drinken in de unieke ondergrondse schuilplaats, waar het water op ooghoogte ligt. Het zien van olifantenvoeten en -trunks bijna op een ontroerende afstand terwijl ze veilig binnen zijn, is een ervaring die overstijgt die van een gewone safari.

Accommodatie: Dit kamp met 100% zonne-energie heeft zeven goed ingerichte tweelingen met rieten en canvas en een suite, elk met een ruime slaapkamer en loungeruimte die leidt naar een veranda die geniet van het prachtige uitzicht op de lagune. Het weelderige hoofdgedeelte bestaat uit een zwembad, een lounge, een bibliotheek, een eetgelegenheid en een gezellige bar die stijlvol is gelegen op uitgestrekte verhoogde dekken dicht bij de waterrand. Een 'kgotla' in de open lucht om's avonds onder de sterren te dineren.


Doel: Een van de belangrijkste doelen van het kamp is het waarborgen van de voortdurende bescherming van een stuk land in de decoupeerzaag van het Kavango-Zambezi Transfrontier Conservation area - dat cruciaal is voor de verspreiding van olifanten en wilde honden en het bestaan van afnemende soorten zoals brun en sable antilope.

Unieke verkooppunten

Vogelparadijs in een internationaal erkende IBA - Belangrijk vogelgebied
Uitstekende concentraties voor het bekijken van het droge seizoen... kuddes olifanten, leeuw, giraffe, luipaard en wilde hond
De verzonken huid biedt een heel ander perspectief op dieren in het wild

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

King's Pool

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen