WeTu Analytics

Wilderness King's Pool

Wilderness King's Pool – Game Drives

Het bekijken van dieren in het wild tijdens een gamedrive is een spannende ervaring. De gevarieerde boshabitats en oude uiterwaarden langs de Linyanti-breuklijn maken de Linyanti tot een essentieel onderdeel van elke Botswaanse reisroute. Sommige van onze gasten hebben het beschreven als adembenemend. Een safari naar Afrika is het waard om op de bestemming van elke reiziger te zijn die je moet zien.

Toon meer
Toon minder

Wilderness King's Pool – Night Drives

Zie nachtelijke wezens tijdens een nachtelijke rit langs het kanaal. Een intrigerende kans voor jou om dieren te zien waar je misschien nog nooit van hebt gehoord en die unieker zijn, zoals genetten, civetjes en bushbaby's. Het andere opwindende element van nachtelijke ritten is de kans om katten op hun meest actieve manier te zien.

Toon meer
Toon minder

Wilderness King's Pool – Guided Nature Walks

Op verzoek zijn natuurwandelingen met bekwame, gewapende gidsen prachtige manieren om dicht bij de natuur te komen en de kleinere dingen te observeren die je mist tijdens het reizen met de auto.

Toon meer
Toon minder

Wilderness King's Pool – Hides

Er zijn twee huiden in de buurt van Kings Pool om dieren en vogels te bekijken en te fotograferen. De ene bevindt zich aan de westkant van het kamp en de andere is een originele ondergrondse schuilplaats, met het water op ooghoogte wat zorgt voor een uniek cameravriendelijk perspectief

Toon meer
Toon minder

Wilderness King's Pool – Barge Excursion *

Sluit de dag af met sundowners en ontspan op het elegante Queen Silvia-schip in koloniale stijl dat over de Linyanti-rivier drijft. Terwijl het kamp en zijn lagune hun naam ontleent aan koning Gustaf van Zweden die hier halverwege de jaren 1900 op huwelijksreis was, herdenkt de naam van het schip romantisch zijn vrouw. De pasgetrouwden werden verliefd op de schoonheid van Botswana - een gevoel dat wederzijds was toen het land ook verliefd op hen werd, en Botswana noemde koningin Silvia liefdevol de Dansende Koningin!

* Waterstanden het toelaten.

Toon meer
Toon minder

Wilderness King's Pool – Fishing *

Vissen met een beperkt aanbod van basisuitrusting wordt aangeboden op basis van vangst en vrijgave.

* Merk op dat vissen seizoensgebonden is, aangezien het verboden is door de Botswaanse wet in januari en februari vanwege fokdoeleinden.

Toon meer
Toon minder

Wilderness King's Pool – Birding

Vogelsport is uitstekend in Wilderness King's Pool, met het Linyanti Wildlife Reserve een internationaal erkend Important Bird Area (IBA), met name voor roofvogels zoals Dickinson's torenvalk en watervogels, van zeearenden tot reigers en Afrikaanse skimmers. In de zomermaanden broeden zuidelijke karmijnbijeneters in de buurt van het kamp. Houd je verrekijker binnen handbereik!

Toon meer
Toon minder

Wilderness King's Pool – Rest & Relaxation

Massages zijn beschikbaar om van te genieten in de privacy van uw tent. Een reeks schoonheidsbehandelingen die zijn gemaakt om de natuurlijke balans van uw lichaam te herstellen en uw stress te verzachten.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Wilderness King's Pool

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen