WeTu Analytics

Mvuu Lodge

Mvuu Lodge kijkt uit op een rustige lagune vlak bij de rivier de Shire, met de belangrijkste loungeruimte hoog boven het water, in een gebied van boeiende verscheidenheid en schoonheid. Het heeft een uitgebreide wildbibliotheek en telescoop om optimaal te profiteren van het uitzonderlijke vogel- en andere leven dat zich rond de rivier beweegt. Mvuu betekent “nijlpaard” in Tonga en de naam belichaamt de grote aantallen peulen van deze waterminnende zoogdieren die in de rivier drijven. In dit weelderige en vruchtbare gebied is een uitstekende diversiteit aan dieren te zien.

De accommodatie bestaat uit acht luxe tenten, waarvan er één een romantische huwelijksreis suite is. Elke tent heeft een eigen badkamer en een eigen terras gebouwd om uit te kijken over het water. Tot de faciliteiten van de lodge behoren een eetkamer, een pub, een loungeruimte en een zwembad.

Activiteiten zijn bootsafari's, wandelingen in de natuur, trektochten en paden, vogels en traditionele game drives overdag en's nachts. Geen bezoek aan Mvuu is compleet zonder een bezoek aan een van de dorpen op zijn grenzen om het authentieke Afrikaanse dorpsleven te ervaren.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Mvuu Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen