WeTu Analytics

Mvuu Lodge

Shire River Trail

Dit parcours dat ongeveer 30 km aflegt over de loop van twee en een halve dag, biedt vele interessante bezienswaardigheden en bezienswaardigheden en wandelaren kunnen verwachten een verscheidenheid van de inwonersoorten van het park te zien. De afstand kan variëren afhankelijk van de spelbewegingen en de lokale omstandigheden. Het terrein is af en toe uitdagend en aangezien dit in wezen een struikwandeling is, zal het constant stoppen om te leren over sporen, habitats, vogels en dieren in het wild.

* Prijs beschikbaar op aanvraag

Toon meer
Toon minder

Day and night game drives

Deze game drives zijn een geweldige manier om Liwonde National Park te verkennen en de gevarieerde selectie van habitats en wilde dieren te ervaren. Gedurende de dag bezoekt u het heiligdom en de omgeving om sable, kudu, eland, zebra, waterbok, impala, wrattenzwijn, neushoorn en olifant te zien. Geniet van 'sundowners' aan de oevers van de prachtige Shire River terwijl je ijsvogels kijkt die duiken op vissen, voordat je aan een nachtelijke rit begint om hyaena, uilen, civets, genetten en verschillende soorten mangoest te ontdekken.

Toon meer
Toon minder

Boat Safaris

Geniet van de rust en rust van de Shire River terwijl u op een van de Centraal-Afrikaanse Wilderness Safaris 'riviercruises. Intieme ontmoetingen met olifant zijn een kenmerk van deze fantastische ervaring die u toelaat om zeer dicht bij deze enorme, majestueuze dieren te komen. Sip sundowners terwijl u luistert naar de snuiven- en balg die afkomstig zijn van de vele nijlpaarden verspreid langs de oevers van de rivier, voordat u getuige bent van opvallende zonsondergangen over de rivier.

Toon meer
Toon minder

Hide visit

Kom dichter bij de wilde dieren van het Liwonde National Park met een bezoek aan Mvuu's waterniveau wildlife hide. Kijk als een verscheidenheid aan antilopen, olifanten en andere soorten komen naar de waterput om te drinken, slechts meters voor je.


Deze activiteit is afhankelijk van beschikbaarheid.

Toon meer
Toon minder

Nanthomba School visit

Neem een boot over de rivier, spring op een fiets en fiets 30 minuten naar Nanthomba School. Ervaar uit de eerste hand de druk van zowel de lokale bevolking als de kwetsbare ecosystemen van Liwondes, terwijl je door dorpen langs de grenzen van de parken fietst. Eenmaal op de Nanthomba School laat je inspireren door de leraren en studenten van dit ongelooflijke gemeenschapsproject, en leer hoe NGO's zoals HELP Malawi en Children in the Wilderness helpen om lokale gemeenschappen te transformeren en armoede te verlichten door het verstrekken van kwaliteitsonderwijs aan de kinderen van het platteland van Malawi.


Deze activiteit is afhankelijk van beschikbaarheid.
* Prijs is beschikbaar op aanvraag.

Toon meer
Toon minder

Guided bush walk

Ontdek de ingewikkelde relaties tussen dieren en hun leefgebieden met een begeleide struikwandeling. Kom meer te weten over insecten en andere kleinere bewoners van het park, terwijl je leert over bomen en planten, hun geneeskrachtige eigenschappen en hoe ze worden gebruikt door lokale gemeenschappen. Deze wandeling stelt u in staat om buiten de gebaande paden te gaan en de diversiteit van Liwonde te observeren met minimale verstoringen.

Toon meer
Toon minder

Birding

Liwonde National Park biedt een aantal van de beste vogels in Malawi. Met meer dan 400 vogelsoorten in het park, Liwonde is een vogelparadijs, met een ongelooflijke verscheidenheid aan migranten arriveren tijdens het regenseizoen. De specials zijn Brown-breasted Barbet, Böhm's bijeneter, Afrikaanse skimmer en Livingstone's vliegenvanger.

Birding is opgenomen in de dagelijkse spelactiviteiten.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Mvuu Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen