WeTu Analytics

Lagoon

Game Drives - Day and Night

Game drives worden uitgevoerd in op maat ontworpen Toyota game bekijken voertuigen plaatsen niet meer dan zes gasten tegelijk in 3 rijen van 3 zetels. Gasten worden begeleid door een team van professionele gids en tracker voor twee personen - een speciaal kenmerk van de Kwando Safaris wildlife ervaring. Het twee-persoons team stelt de gids in staat om bezienswaardigheden en de complexe onderlinge relaties die bestaan over de hele natuurlijke wereld te communiceren, terwijl de tracker ervoor zorgt dat er geen waarnemingen of tracks worden gemist.

De avond/nacht ritten zijn een Kwando Safaris specialiteit. De rit begint in de late namiddag als de hitte van de dag afneemt. Na een ontspannen pauze voor de traditionele sundowner, en als de Afrikaanse dag wordt omgetoverd tot een zacht kleurrijk avonddoek, begint de nachtelijke rit. Het mysterie ontvouwt zich als de wezens van de nacht, vooral de roofdieren, door schijnwerpers worden onthuld, vaak onverwacht.

Vanwege de locatie in een particuliere concessie, kunnen game-drives offroad gaan om voertuigen dichter bij speciale predator-waarneming te plaatsen, wat de fotografische en game-kijkervaring verbetert.

Toon meer
Toon minder

Walking Safaris

Wandelen in de wilde gebieden van Afrika is de enige manier om de natuurlijke omgeving echt te waarderen. Terwijl het bekijken van games vanuit een voertuig mogelijk maakt om meer dieren te zien terwijl je veel grotere afstanden doorkruist en veel dichter bij dieren komt, is er niets zo inspirerend en nederig als het observeren van wilde dieren te voet. Veel kleinere soorten planten en insecten, sporen en borden worden allemaal gemakkelijk gemist wanneer ze in een voertuig zitten. Het trage tempo van de wandeling en de interpretatieve vaardigheden van je gids zal je ogen openen voor een nieuwe en fascinerende wereld.

Spelwandelingen zijn geen wandelingen; het zijn trage comfortabele wandelingen die bedoeld zijn om u de kans te geven om de wildernis in een natuurlijk tempo te ervaren. Elke wandeling kan worden gecombineerd met een game drive of mokoro en de lengte van de wandeling kan worden aangepast aan uw persoonlijke wensen of niveau van fitness.

Toon meer
Toon minder

Boat Cruise

De bootervaring is een rustgevende tonic, een contrast met de krachtige inspanningen van het zoeken naar zoogdieren vanuit een voertuig of te voet. Leun achterover en terwijl weg de uren, stoppen om te kijken naar een veelheid van spectaculaire vogels en baden olifant en genieten van het uitzicht op de rivier systemen. Wees echter niet verbaasd als de vrede verbrijzeld wordt door het snuiven van een territoriaal nijlpaard dat de boot waarschuwt voor zijn aanwezigheid! Dubbeldekkerboten worden gebruikt om een beter uitkijkpunt te bieden en bieden een prachtige positie om te genieten van de waterwegen en hun gevarieerde bewoners.

Toon meer
Toon minder

Fishing

Vissen wordt ook aangeboden in Lagoon voor 10 maanden van het jaar, maar is verboden in januari en februari omdat dit het piek broedseizoen is. Basisuitrusting wordt geleverd, maar fanatieke vliegenvissers worden geadviseerd om hun eigen apparatuur mee te nemen. Men kan eigenlijk vissen vanaf het hoofddek. Soorten die gericht zijn op sportvissers zijn verschillende tilapia (brasem) soorten (waaronder de olijfbrasem of nembwe, rode breasted tilapia, paarse gezichten largemouth en drie spot tilapia), scherpe tandmeerval, Afrikaanse snoek en de machtige tijgervis.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Lagoon

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen