WeTu Analytics

River View Lodge

Game Drive in Chobe National Park

Geniet van een gamedrive van 3 uur in de ochtend in het prachtige Chobe National Park, dat maar liefst 11.000 vierkante kilometer beslaat en waar's werelds grootste olifantenpopulatie woont.

Als je vroeg in de ochtend op pad gaat, krijg je de kans om meer te weten te komen over het park terwijl je getuige bent van een overvloed aan wilde dieren zoals olifanten, buffels, giraffen en antilopen, en als je geluk hebt zelfs leeuwen, luipaarden of wilde honden.

Toon meer
Toon minder

Boat Cruise on the Chobe River

Geniet van een ontspannende boottocht van 3 uur in de middag op de Chobe-rivier in Chobe National Park, waar u spectaculaire vogels, krokodillen, nijlpaarden, antilopen en kuddes olifanten kunt zien drinken aan de rand van het water. Misschien krijg je zelfs de kans om kuddes over de rivier naar het eiland Sedudu te zien zwemmen.

Dit is echt een unieke ervaring en de perfecte gelegenheid om je fotografische vaardigheden aan te scherpen terwijl je geniet van de ondergaande zon boven het water.

Toon meer
Toon minder

Day Trip to Victoria Falls

Gunstig gelegen op slechts een uur rijden, kunt u genieten van een dagtocht naar de spectaculaire Victoria-watervallen en getuige zijn van een van de meest ontzagwekkende natuurwonderen van de wereld.

Tijdens uw bezoek is er een overvloed aan activiteiten beschikbaar, waaronder een helikoptervlucht over Victoria Falls, adrenaline-activiteiten in Batoka Gorge en meer.

Toon meer
Toon minder

Cultural Excursions

Of u nu tijdens een gratis begeleide wandeling door het oude dorp Kazungula of een rondleiding van 3 uur door een van de kleine dorpen van Impalila Island in het naburige Namibiƫ maakt, leer meer over de rijke cultuur, gebruiken en tradities van de Basubische en Tswana-volkeren in de regio.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

River View Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen