WeTu Analytics

African Bush Camps Khwai Bush Camp

Game Drives

Geleid door een van onze ervaren gidsen, zie je prachtige wilde dieren die inheems zijn in het gebied. Je gids laat je de verborgen plekken zien die het beste zijn voor het bekijken van games en geeft je kennis van een insider.

Omdat het gelegen is op een privéconcessie, zijn nachtelijke ritten mogelijk en worden aangeboden als een optionele activiteit in Khwai Bush Camp. Ervaar de struik wanneer ongrijpbare nachtelijke dieren ontwaken om te jagen, te voederen en de landen onder de dekking van de duisternis te verkennen. Ze kunnen op verzoek worden geregeld.

Toon meer
Toon minder

Night Drives on the Khwai Community Concession

Omdat het gelegen is op een privéconcessie, zijn nachtelijke ritten mogelijk en worden aangeboden als een optionele activiteit in Khwai Bush Camp. Ze kunnen op verzoek worden geregeld.

Ervaar de struik wanneer ongrijpbare nachtelijke dieren ontwaken om te jagen, te voederen en de landen onder de dekking van de duisternis te verkennen.

Toon meer
Toon minder

Mokoro Safaris

Geen enkele activiteit is meer synoniem met de Okavango Delta dan een mokoro trip. Glijd stil langs de nijlpaard snelwegen en olifanten zijwegen van de oude rivier de Khwai, historisch gezien, de enige vorm van vervoer van de rivier de Bosjesmannen. Verken deze unieke inlanddelta die zijn status op de Werelderfgoedlijst verdient. Traditioneel, gevormd uit één boomstam vandaag, zijn mokoro of dug-kano glasvezel als maatregel om Botswana's hardhouten bossen te behouden.

Leer meer over de fascinerende ecologie van onze River Guides die je reis door de rustige, waterige wildernis navigeren. Deze seizoensgebonden activiteit is beschikbaar voor gasten van 16 jaar en ouder.

Toon meer
Toon minder

Walking Safaris

Ontwaak uw zintuigen en ontdek alles wat de struik te bieden heeft wanneer u deelneemt aan een wandelsafari's. Begeleide wandelsafari's zijn voor gasten van 16 jaar en ouder en worden geleid door onze gekwalificeerde en gepassioneerde wandelgidsen die hun kennis en liefde voor de struik delen.

Voor een hele dag wandelsafari moet een privéwandelgids vooraf bij ons worden geboekt.

Met de droge vegetatie tussen mei en oktober zijn wandelsafari's een fantastische en spannende manier om het gebied te ervaren. Omdat uw veiligheid onze eerste prioriteit is, worden wandelsafari's meestal uitgevoerd als de struik niet te dik is en onze gidsen te allen tijde gewapend zijn.

Toon meer
Toon minder

Bird Watching

Khwai is een toevluchtsoord voor vogels, geniet van de oproepen van de Groene reiger of de Afrikaanse houtuil; fotografeer de majestueuze havikadelaar van Ayres en de visuil van Pel. Of gewoon achterover leunen en genieten van hun prachtige liedjes.

Toon meer
Toon minder

The Ngwana Club

Van natuurwandelingen rond het kamp en verhalen vertellen tot culturele kunst en ambachten en kooklessen, de kinderen van de African Bush Camps' Ngwana Club creëren een leuke en educatieve omgeving voor kinderen op safari.

Toon meer
Toon minder

Cultural Visits

Samenwerken met de gemeenschappen rond de gebieden waarin we actief zijn, geeft de lokale bevolking de kans om zelfduurzaam te zijn. Door kennis te delen is er een afname van het conflict tussen mensen en dieren in het wild. Maak van de gelegenheid gebruik om de lokale bevolking te bezoeken en gewend te raken aan hun manier van leven.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

African Bush Camps Khwai Bush Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen