WeTu Analytics

African Bush Camps Khwai Bush Camp

Grenzend aan het Moremi Game Reserve aan de oostelijke rand van de Okavango-delta in Botswana ligt het charmante Khwai Bush Camp.

Khwai biedt een scala aan spannende activiteiten om je dag mee te vullen. Word wakker voor zonsopgang en doe mee aan gamedrives of natuurwandelingen met onze ervaren professionele safarigidsen. Of ontspan en geniet van de rust van een mokoro-safari - bekijk met onze ervaren riviergidsen wilde dieren van dichtbij op de rivieroevers in een traditionele lokale dug-out kano.

Dit kamp is ideaal voor zowel individuen als gezinnen en bestaat uit vier luxe en twee luxe familiechalets, allemaal met veranda's met uitzicht op het Moremi-reservaat. Geniet van de ouderwetse charme van op safari zijn in een luxe maar huiselijke omgeving. Laat het Khwai Bush Camp-team uw kinderen vermaken met hun toegewijde kinderactiviteiten, waaronder wandelingen in de natuur, kooklessen, verhalen vertellen en culturele kunst. Een onvergetelijke en leuke vakantie voor de beginnende milieuliefhebber.

Khwai staat bekend als rijk aan wilde dieren, waaronder roofdieren zoals wilde honden, leeuwen en luipaarden. Als u liever naar vogels kijkt, kunt u genieten van de overvloedige vogelsoorten zoals de groene reiger en de Afrikaanse bosuil. Leg deze prachtige soorten vast op camera of leun achterover en geniet van het moment.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

African Bush Camps Khwai Bush Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen