WeTu Analytics

Cape St Francis Resort

Gelegen op 112 km van de luchthaven Port Elizabeth worden we beschouwd als de gateway of de uitgang naar de Garden Route.

Laat ons u meenemen door het Resort, dat accommodatie biedt variƫrend van luxe strandvilla's, op een steenworp afstand van de oceaan, moderne huisjes op niet meer dan 300 meter van het strand tot betaalbare appartementen met een of twee kamers.Alle kamers, villa's en huisjes hebben eigen kookgelegenheid voor degenen die dat willen.

Tot de faciliteiten behoren Joe Fish Restaurant en Bar, evenals het onlangs gerenoveerde Full Stop Cafe .Joe Fish is wereldberoemd om zijn calamares en visschotels. Er staan andere gerechten op het menu, waaronder sappige biefsteaks en ribben, evenals vegetarische opties. Full Stop Cafe biedt een meer ongedwongen sfeer, ideaal voor gezinnen met springkasteel en kinderspat.De Health and Beauty studio Hibiscus wacht om je te verwenen.Daarnaast is er een gemakswinkel op het terrein voor die last-minute boodschappen, kleding en curios.Probeer de dagelijkse verse zelfgemaakte taarten en JP 'S chilisaus.

De ideale uitvalsbasis voor het verkennen van alles wat de Oost-Kaap te bieden heeft met Addo op 120 minuten rijden van Tsitsikama op 70 minuten rijden.Er zijn vele activiteiten aangeboden, golf, surfen, kanaal- en riviercruises, wandelen en wandelen, walvissen en dolfijnen spotten, culturele ervaringen en bezoeken aan de historische Seal Point vuurtoren.

Denk er bij twijfel aan dat het altijd beter is op het strand.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Cape St Francis Resort

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen