WeTu Analytics

Cape St Francis Resort

Joe Fish Pool Side Restaurant And Bar

Of het nu gaat om een snelle snack voordat je naar het strand gaat of een volledige 3-gangen gastronomische dinerervaring, het bekroonde Joe Fish restaurant en bar aan het zwembad is de perfecte plek om achterover te leunen, te ontspannen en te genieten van het uitgebreide menu en de wijnkaart.

Joe Fish restaurant & bar van het Cape St Francis Resort ligt rond het uitnodigende zwembad en biedt plaats aan maximaal 110 gasten. Diners kunnen verwachten om te kiezen uit een scala aan verleidelijke gerechten zoals de beroemde calamari (die prijzen heeft gewonnen), gemarineerde ribben, perfect gekookte filet steak, Joe's Heek en chips, en voor de zeer hongerige waarom niet de smakelijke krokante eisbein proberen?

Als je een snack zoekt, zijn Joe's snackmanden de perfecte optie met calamari, ribben en heekbeten allemaal vergezeld van chips. De indrukwekkende wijnkaart biedt rood, wit, roos en champagne voor alle budgetten. Een goede keuze is Joe's eigen wijn (die ook prijzen heeft gewonnen).

Of u nu wilt eten in het restaurant, de pub of bij het zwembad (er is gratis live entertainment elke zondag), Joe Fish is een uitstekende, kindvriendelijke omgeving om te ontspannen, te chatten en te genieten van lekker eten en wijn. Joe's bar met zijn gezellige, ontspannen omgeving en brullend houtvuur biedt 2 flatscreentelevisies waardoor het de perfecte plek is om de nieuwste sport te bekijken!
Er is een nieuwe plek in de stad en het creëren van golven voor zowel de lokale bevolking als de gasten

Toon meer
Toon minder

The Coffee Shack

Versgemalen koffie is onze specialiteit

De nieuwste toevoeging aan Joe Fish is 'The Coffee Shack'. Met comfortabele banken, warme houten randen en uitzicht op het zwembad biedt The Coffee Shack een ruime keuze aan koffie, thee, huisbaken en lichte maaltijden. Met 100% Arabica bonen creëren de getrainde barista's de perfecte koffie, waaronder favorieten zoals Americano, Cappuchino en Macciato. De reden voor het gebruik van dit soort koffie is dat het een Afrikaanse fair trade onderneming is die ervoor zorgt dat alle betrokkenen eerlijk worden betaald.

Voor de niet-koffiedrinker is er een grote selectie van gearomatiseerde thee om uit te kiezen, en waarom niet uzelf trakteren op een plakje zelfgemaakte cake om er bij te passen!

Toon meer
Toon minder

Full Stop Cafe

Net aan de overkant van het Cape St Francis Resort in Da Gama Road is dit nieuwe, verse Restaurant & Bar klaar om tegemoet te komen aan alle... Een geheel nieuw menu van gastronomische hamburgers en pizza's, verse salades en wekelijkse bordspecials zorgt ervoor dat uw smaakpapillen blijven tintelen. Om de jongeren te vermaken hebben we een fontein, een Wendy huis vol plezier en een Jumping Castle toegevoegd. Voor de volwassenen hebben we een cocktail sundowner deck, bier op tap en een selectie van Gins. Tijdens het wandelen in de tuin zorg ervoor dat u de Plant Market bezoekt en neem een kleine inheemse plant of twee mee naar huis voor uw eigen tuin. Het gebeurt allemaal in Full Stop Café, dus kom met ons vast te zitten...

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Cape St Francis Resort

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen