WeTu Analytics

Cape St Francis Resort

Gelegen 112 km van de luchthaven Port Elizabeth worden we beschouwd als de toegangspoort of de afslag naar de Garden Route.

Laat ons u door het resort brengen dat accommodatie biedt variërend van luxe strandvilla's, een steenworp afstand van de oceaan, moderne huisjes die niet meer dan 300 meter van het strand tot betaalbare appartementen met één of twee kamers. Alle kamers, villa's en huisjes hebben eigen kookgelegenheid voor degenen die dat wensen.

Tot de faciliteiten behoren Joe Fish Restuarant en Bar, evenals het onlangs gerenoveerde Full Stop Cafe .Joe Fish is wereldfaam vanwege zijn calamari en zeevruchten schotels. Er zijn andere gerechten op het menu, waaronder sappige biefstukken en ribben, evenals vegetarische opties. Full Stop Cafe biedt een meer casual sfeer, ideaal voor gezinnen met springkasteel en kinderen splash pad.De Health and Beauty studio Hibiscus wacht om u te verwennen. Daarnaast is er een op het terrein gemakswinkel voor die last minute kruideniersartikelen, kleding en curios.Probeer de dagelijkse verse huisgemaakte taarten en JP Chili-saus.

De ideale uitvalsbasis om alles wat de Oost-Kaap te bieden heeft te verkennen met Addo op 120 minuten rijden naar Tsitsikama op 70 minuten rijden. Er zijn vele activiteiten te bieden, golfen, surfen, kanaal- en riviercruises, wandelen en wandelen, walvissen en dolfijnen spotten, culturele ervaringen en bezoeken aan de historische Zegel Point vuurtoren.

Na alles wat je doet tussen vakanties is jouw zaak, wat je doet op vakantie is van ons.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Cape St Francis Resort

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen